avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 269 soluții astăzi
Forum Activitate adimacker

Activitate adimacker

ok
multumesc pentru lamuriri...dar singura problema ar fi cea cu angajatii/....ce solutie sa am...firma lui sa ioncheie contract ceva cu mine pentru angajati...ca furnizor de forta de munca sau fiecare angajat poate face contract cu mine??
Fodor Carmen liliana a scris:

Sunteti persoana fizica autorizata?
Daca da, va sugerez un contract de inchiriere a spatiului, cu clauze clare privind furnizarea de utilitati, activitatea pe care urmeaza sa o desfasurati in spatiu, etc.
Daca aveti o firma care are ca obiect de activitate acelasi domeniu, deasemeni puteti fie inchiria spatiul si desfasura activitatea sub firma dvs., fie puteti incheia o asociere in participatiune.
Dar daca nu aveti nici una dintre aceste calitati...

Deci ca persoana fizica autorizata pot inchiria spatiul si sa ma asociez in participatiune?? eu ar urma sa platesc cei 3 salariati cu impozitele aferente plus utilitatile si sa-mi desfasor activitatea in p[aralel cu alte activitati pe care firma respectiva le mai desfasoara?
Doresc sa inchiriez o spalatorie auto de la o firma. Acum intervine problema...pot inchiria de la firma respectiva spatiul si domeniul de activitate si sa functionez sub firma respectiva ca persoana fizica? Patronul mi-ar ceda firma asa pe crezamant dar eu vreau sa am un contract ceva. Care este solutia cea mai buna? Ar trebui sa-mi infiintez eu firma sau ce pot face...apoi daca infiintez firma noua o sa am probleme probabil cu auorizatiile si patronul ma poate impiedica...ce e de facut??