avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Activitate Lacramioara_Mete

Activitate Lacramioara_Mete

Contabila mi-a spus ca unitatea nu are contract colectiv de munca,deci societatea nu se supune acestuia ci doar contractului individual semnat la angajare. Se poate asa ceva?
Nu vrea sa imi dea in scris raspunsul negativ cu privire la cererea mea.Ma simt de parca as cere de pomana. Luni merg la ITM sa vad daca pot obtine ceva scris,sau macar de unde pot scoate din context ca banii acestia sunt din fondul de salarii brute. S-a enervat ca mi-am cerut politicos dreptul,data viitoare nu voi mai fi asa politicoasa.
Buna ziua!
Am aflat luna trecuta de salariul bonus la nastere,si am depus o cerere la serviciu ,in care am specificat legea conform careia merit banii,si ca solicit raspunsul ,in caz ca este negativ,in scris.Am sunat la biroul firmei deoarece nuj am primit nici un raspuns in 2 saptamani,si raspunsul sefului a fost" aaa,am vazut eu ceva:O ,dar nu am fonduri de asa ceva. Intrebarea mea: banii i-ar plati din buzunarul dumnealui sau se deconteaza ca si plata concediului de odihna,pre si post natal?