avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters131834

Activitate ContSters131834

nu am cerut recalcularea alcoolemiei , am fost sfatuit sa astept pt. o amenda administrativa
Conducere sub influienta alcoolului , dupa probe bio sa gasit 1,2 . a fost intocmit dosar penal . Care sunt posibile verdicte ? 2. Daca pe dovada a primit drept de circulatie de dua ori cate o luna de la procuror apoi dupa inaintarea dosarului la instanta s-a solicitat prelungire la dovada de la instanta deoarece procesul este programat in noiembrie . instanta a dat amanare pana la proces . se poate cere o noua prelungire ?
bunicul are varsta de 87 ani si este veteran de razboi . impozitul auto este diminuat sau nu plateste ?
Vecinul este o SC si nu ii convine ca eu am facut locuinte , avocatul lui a trimis catre instanta anularea autorizatiei de constructie si apoi neavand sorti de izbanda a trimis pentru cercetatre la parchet sub fals si uz de fals procesul verbal de receptie. Desi toti cei participanti la semnarea acestuia recunoscd semnatura avocatul sustine cele de mai sus. dupa cercetarea dosarului si solutionare pot sa il actionez eu pt. calomnie sau hartuire ?
Am reamenajat o cladire P+3+M in regie proprie , cladirea este proprietatea mea pe persoana fizica , am completat PV la terminarea lucrarilor formular primit de la primarie , pe care am semnat eu (proprietar si beneficiar) arhitectul si reprezentantul primariei . Vecinul contesta legalitatea acestui act invocand fals si uz de fals . Are sau nu dreptate ?

Am construit cu firma noastra si vandut 9 case. Apa pt. consum o furnizez din put forat care este proprietatea firmei. Am voie sa facturez catre proprietarii caselor apa pe care o consuma si/ sau contravaloarea serviciilor de intretinere a pompelor si instalatiei de furnizare a apei ?
Discuție impozit auto
exista o forma de a nu plati impozit pe auto 3000 cmc , sau impozit minim ?
ONG-uri sau Fundatii nonprofit ?
Am cumparat o cladire fosta moara pe care vreau sa o reamenajez in bloc de locuinte. Am obtinut PUZ pt. schimbarea de destinatie a cladirii si zonei si Autorizatie de construire,dar vecinul meu care a ramas cu jumatate din vechea proprietate cu alte cladiri tot moara nu este de acord cu schimbarea de destinatie a cladirii mele , reclama nulitatea PUZ-ului si PAC-ului invocand faptul ca trebuia sa obtin aprobare notariala de la el . CE POT FACE ?
Eu am reamenajat deja, si am obtinut si pv de receptie finala , cladirea fiind in faza de intabulare la cadastru, are posibilitatea sa blocheze intabularea ? si daca intre timp se si intabuleaza mai poate anula intabularea ? MULTUMIRI !
Răspuns la discuția SCHIMBARE DESTINATIE CLADIRE
eu am reamenajat deja, si am obtinut si pv de receptie finala , cladirea fiind in faza de intabulare la cadastru, are posibilitatea sa blocheze intabularea ? si daca intre timp se si intabuleaza mai poate anula intabularea ? MULTUMIRI !
Am cumparat o cladire fosta moara pe care vreau sa o reamenajez in bloc de locuinte. Am obtinut PUZ pt. schimbarea de destinatie a cladirii si zonei si Autorizatie de construire,dar vecinul meu care a ramas cu jumatate din vechea proprietate cu alte cladiri tot moara nu este de acord cu schimbarea de destinatie a cladirii mele , reclama nulitatea PUZ-ului si PAC-ului invocand faptul ca trebuia sa obtin aprobare notariala de la el . CE POT FACE ?