avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... SCHIMBARE DESTINATIE CLADIRE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

SCHIMBARE DESTINATIE CLADIRE

Am cumparat o cladire fosta moara pe care vreau sa o reamenajez in bloc de locuinte. Am obtinut PUZ pt. schimbarea de destinatie a cladirii si zonei si Autorizatie de construire,dar vecinul meu care a ramas cu jumatate din vechea proprietate cu alte cladiri tot moara nu este de acord cu schimbarea de destinatie a cladirii mele , reclama nulitatea PUZ-ului si PAC-ului invocand faptul ca trebuia sa obtin aprobare notariala de la el . CE POT FACE ?
Cel mai recent răspuns: ContSters131834 , utilizator 18:28, 12 Martie 2010
daca nu va intelegeti, va judecati
eu am reamenajat deja, si am obtinut si pv de receptie finala , cladirea fiind in faza de intabulare la cadastru, are posibilitatea sa blocheze intabularea ? si daca intre timp se si intabuleaza mai poate anula intabularea ? MULTUMIRI !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie cladire ! ContSters131834 ContSters131834 Am cumparat o cladire fosta moara pe care vreau sa o reamenajez in bloc de locuinte. Am obtinut PUZ pt. schimbarea de destinatie a cladirii si zonei si ... (vezi toată discuția)
Ref.vanzarea unei propietati la tara ,compusa din teren + constructie neterminata ContSters210605 ContSters210605 Am la tara un teren de 800mp pe care am inceput o casa-constructie in baza autorizatiei de construire emisa de primaria locala. CONSTRUCTIA ESTE REALIZATA IN ... (vezi toată discuția)
Magazie transformata in casa danielrot danielrot Buna ziua, In urma cu vreo 15 ani am cumparat o cladire din caramida, foarte solida, folosita de comunisti drept magazie de cereale. Am transformat-o in casa, ... (vezi toată discuția)