Am la tara un teren de 800mp pe care am inceput o casa-constructie in baza autorizatiei de construire emisa de primaria locala. CONSTRUCTIA ESTE REALIZATA IN PROPORTIE DE 60% si nu mai am venituri ,sa pot sa o finalizez.
In aceasta situatie doresc sa o vand .Intrebare: pot sa vand terenul si constructia realizata fara P.V de receptie, pot sa fac cadastru si intabulare in aceasta situatie si apoi sa o scot la vanzare.. sau ce se poate face in astfel de situatie?Multumesc..
se vinde conform CF adica teren si cedare autorizatie de constructie, casa nu se poate intabula pana nu ai PV de receptie, eventual se poate specifica in contract ca exista o casa in constructie
Este nevoie de o evaluare a stadiului constructiei fata de prevederile autorizatiei de construire.(stadiul complet de executie).? de fapt cine evalueaza stadiul actual de executie..?40...50..60..%?va rog sa detaliati aceasta posibilitate,. de fapt cum se procedez faptic...daca se poate...multumiri..
Se poate face PV de receptie partiala daca constructia este terminata ca gabarit si daca este acoperita.
Va adresati compartimentului care a emis autorizatia de construire din cadrul primariei si solicitati receptie partiala.