Ce protest!?Am fost la 12 la barou..am inghetat o jumatate de ora si doar o fata a mai venit..care promovase examenul dar din solidaritate pt cei care nu au luat a decis sa se alature...numai ca nu am avut cu cine.Eu m'am linistit..bv celor de la UNBR, celor care au avut casca pt ca au stiut sa se adapteze si sa profite.Numai critica pe forum...dar practic nu face nimeni nimic.LASITATE!
@ghostinthe_night
As putea sa-ti spun ca sunt foarte la curent cu noile modificari legislative si ba mai mult decat atat si citesc cu atentie si stiu despre ce vorbesc. De unde mi-ai dat tu mie citire exista si punctul III care spune ca prevederile de la punctul II nu se aplica avocatilor stagiari ce au sustinut examenul in sesiunea Noiembrie 2010.
Asa ca data viitoare cand vrei sa sfatuiesti pe cineva sa se intereseze mai bine, citeste mai bine si fii cu adevarat bine documentat.
Marya22,se pare ca nu esti deloc la curent cu noile modificari legislative...
[ link extern ]
„Avocaţii stagiari, după înscrierea în barou, au obligaţia să urmeze cursurile Institutului Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor, în perioada de stagiu [...] ”
" Având în vedere că aceste dispoziţii imperative ale legii au survenit ulterior momentului publicării anunţului de înscriere la cursurile de formare profesională iniţială organizate de Institutul Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor,
aducem la cunoştinţă următoarele:
I. La cursurile ce vor începe în luna februarie 2011 şi se vor finaliza prin examen de absolvire în sesiune noiembrie-decembrie 2011, vor fi înscrişi avocaţii stagiari care fac dovada efectuării unui an de stagiatură calculat de la data înscrierii în evidenţele (pe tabloul) baroului până la data de 28 februarie 2011 inclusiv.
Toate menţiunile cuprinse în anunţul de înscriere pentru aceste cursuri afişat pe site-ul INPPA rămân neschimbate.
II. În luna mai 2011 vor debuta cursuri de pregătire profesională iniţială la care vor fi înscrişi avocaţii stagiari care nu îndeplinesc condiţiile de vechime prevăzute la pct. I. Aceste cursuri se vor finaliza prin examen de absolvire în sesiunea februarie – martie 2012.
Avocaţii stagiari care nu îndeplinesc condiţiile de vechime prevăzute la pct. I vor putea depune cererile de înscriere la cursurile de pregătire profesională iniţială până la data de 11 martie 2011. [...] "
daca ai dat examen in sesiunea noiembrie,ar trebui sa te grabesti sa te pui la curent cu noile prevederi.
totusi...cineva avizat care poate sa-mi raspunda la postul anterior?
eu zic ca nu prea mai e timp.
Data post: Marti, 1 Februarie 2011, 15:34
Asta cu, copiatul este tardiva. Hotul neprins.....
Eu zic ca neseriozitatea cu care ne trateaza trebuie sesizata...nu se poate, chiar refuz sa fiu bataia lor de joc!
Ai dat mesaje la presa dak nu vrei sa fii bataia lor de joc????....
ba se raspandesc zvonuri aiurea..intrati pe tabloul avocatilor de la diferite barouri..s-au validat rezultatele, s-au inscris in profesie s-au platit taxe..deci sa ramanem la speta data, BB, si sa nu ne pierdem in elucubratii...