Sarcinile se stabilesc prin fisa postului si depinde pentru ce post ati fost angajat. Nu este necesar sa aveti carnet pentru a putea face aceste operatiuni pentru ca la randul dumneavoastra puteti solicita in scris celor care conduc masinile sa va spuna ce probleme au. Inainte de a merge mai departe este necesar sa analizati atributiile din fisa postului, atributiile departamentului in care lucrati (ROF) si pentru ce ati fost angajat in acea firma (pozitie COR, CIM, fisa post)
In 1979 terenul nu era in circuitul civil...probabil ati cumparat o casa si terenul a trecut in proprietatea statului. Nu se intelege nici ce ati cistigat in instanta...nici pentru ce primiti despagubiri.....Mai intii ar trebui sa intelegeti dumneavoastra ce doriti sa intrebati
Potrivit Legii nr. 330/2009, sporul de confidentialitate la personalul contractual face parte din salariu de baza, la functionarii publici nu....dar normal ar fi sa fie in suma compensatorie (daca sunteti functionar public). Aveti posibilitatea in 5 zile de la comunicarea noii incadrari si stabilirii salariului sa contestati.
Daca sunt licentiata in drept - stiinte juridice, am o vechime de 5 ani de consilier juridic in cartea de munca si am cursul de formator in ce domenii am competente de a formula programe de initiere/formare/perfectionare?
Dupa noile reglementari CM trebuie incheiat cel putin cu 1 zi inaintre de inceperea activitatii...dac se stie ca unui salaritat i se incheie contractul pe perioada determinata la data de 30 ale lunii i se poate face contract cu 1 a lunii urmatore la alta firma?
Ai prezentat o argumentatie foarte documentata....de aceea am avut aceasta parere...dar probabil ca concursul se va tine dupa sistemul romanesc.....ai lor cistiga...altii lupta cu sistemul
Daca a fost o comisie de profesionisti...presupun ca au anuntat ANFP ca nu pot tine concursul...ce s-a intimplat mai departe.....ar fi interesant sa aflam