avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Activitate caterina222

Activitate caterina222

Buna seara, am primit azi o citatie de la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Justitie si Casatie pe care n-o inteleg...nu inteleg despre ce proces este vorba si nu inteleg scopul acestei citatii.
Mentionez ca si sotul meu care este imobilizat la pat ( handcap grad I) a primit aceeasi citatie.
Am cautat pe site-ul parchetului numarul de dosar dar nu pot afla nimic pentru ca nu-mi scrie in citatie sectia care se ocupa de un proces despre nici macar nu stiu de ce exista iar numarul dosarului este ceva de genul 1229/P/2009...ce inseamna P-ul acela?
Pe citatie apar doar numarul dosarului ( care este incomplet , dupa parerea mea) numele meu, calitatea de martor - pe care mi-au oferit-o cu bunavointa, camera , ora si cauza procesului - niste articole de lege pe cod penal....
Intrebarile mele sunt...cum de sunt citata intr-un proces despre care nici macar nu-mi da vreo informatie si cum de a fost citat si sotul meu care este imobilizat la pat? Cum pot afla despre ce proces este vorba? si ce e P-ul acela din numarul dosarului....
Va multumesc !