avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Activitate condac elena

Activitate condac elena

Antecontract apartament nou
Buna ziua ,am platit avans pt apartament nou la dezvoltător ,din cauza situației as preda la cineva antecontractu să-mi primesc banii care i-am investit înapoi ,sa renunț la apartament ,pot face acest lucru printr-o cesiune ?și care ar fi pașii care trebuie urmați ?
Buna ziua ,mi-a expirat antecontractu ,mi-a dat dezvoltatorul un termen până la sfârșitul lui mai dar fiind in șomaj tehnic nu am șanse mari să obțin un împrumut am platit un avans de 30la sută din prețul apartamentului la dezvoltator ,ce soluții am sa nu pierd banii?
Răspuns la discuția Impozit forfetar
Si daca noi nu platim si ei nu platesc statu cum recupereaza acest impozit?????? firma nu a avut activitate niciodata si sediu firmei este pe adresa lor?
nu sa facut nici o succesiune pentru ca ei nusi doreau si yo doresc sa platesc impozitul cat mai repede dar doresc sa stiu daca pot sa platesc numa jumatatea mea ca am si yo 2 copii de crescut si sa adunat o suma mare la impozit plus majorari si asta ar insemna sa ma imprumut pe 2 ani ca sa pot plati ,cand a venit comunicarea de la proces si sa disputat dizolvarea firmei ei au spus sotului sa terminat .
Pot sa platesc numai partea mea din impozitul foerfetar? In contreact daca exista clauze fiecare dintre asociati daruia familei sale
Am deschis o firma in 2007. A ramas fara activitate si la cateva luni a decedat asociatul. Am fost sfatuiti de catre cei din jur sa lasam sa se rezolve de la sine. Si anul trecut am fost dati in judecata pentru dizolvarea firmei de catre registrul comertului. Nu am stiut sa ne interesam cand s-a aplicat legea impozitului daca si pe noi ne pune la plata, iar acum ne-am trezit ca avem de platit impozit forfetar de anul trecut din mai. Sediul firmei este pe locuinta decedatului si el detinea 51% din actiuni. Iar rudele lui acum nu vor sa inteleaga ca trebuie sa platim impreuna acest impozit forfetar. Ce pot face? Sa platesc singura? sau ii pot obliga in vreun fel sa plateasca si ei?