avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Antecontract apartament nou Buna ziua ,am platit avans ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Antecontract apartament nou Buna ziua ,am platit avans pt apartament ...

Antecontract apartament nou
Buna ziua ,am platit avans pt apartament nou la dezvoltător ,din cauza situației as preda la cineva antecontractu să-mi primesc banii care i-am investit înapoi ,sa renunț la apartament ,pot face acest lucru printr-o cesiune ?și care ar fi pașii care trebuie urmați ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,

Modificarea contractului poate surveni numai cu acordului promitentului -vanzator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune antecontract vanzare cumparare Comy Comy Buna ziua, Doresc sa achizitionez un apartament intr-un imobil nou dar pentru acest imobil este deja incheiat un antecontract de vanzare cumparare iar ... (vezi toată discuția)
Cesiune antecontract v.c. elicrist elicrist buna ziua, de f. multe ori am cerut sfaturi pe acest forum atat ptr. mine cat si prieteni si mi-ati fost de ajutor....apelez din nou la sfaturile dvs. .....2 ... (vezi toată discuția)
Antecontract imobiliar andreearuxi andreearuxi Buna seara ... As dori daca se poate un sfat. Intentionez achizitionarea unui imobil (garsoniera). Aceasta este in valoare de 26.000 euro, dar pt ca se achita ... (vezi toată discuția)