am adus proba de la penitenciarul din germania legalizata si degeaba
aici pentru furt are 4 ani definitiv
el a avut inselaciunea de mai de mult si a vrut sa plece in spania si la prins politia in aeroport
buna ziua am si eu o intrebere, cumnatul meu a fost condamnat acum 3 ani pentru furt , si el a plecat in germania imediat ce sa dat pedeapsa, si in germania el avea dosar de inselaciune si l-au arestat pentru 6 luni, acum 2 ani a venit in tara de bunavoie si l-au arestat. El sa adresat unei judecatori pentru ai deduce cele 6 luni ce le facuse in germania dar i s-a respins cererea, si nu i-a venit nici o motivatie in penitenciar. Mai poate sa se adreseze si altei insatante de judecata pentru deducere????
va multumesc, astaept raspunsuri
este condamnat pentru ultraj (art 239) si este arestata din 22 februarie 2009 si sa dat definitava in 16 februarie 2010 la 2 ani de inchisoare, deci are un an executat si vrem sa isi faca cerere de eliberare conditionata ca sa poata iesi mai repede , avem mai multe probleme ca avem o firma a noastra, un bebe mic si ne este foarte greu. si nu stiu ce posibilitate este ca sa ii admita cererea de eliberare conditionata, si ce conditi se impun in privinta acesteia
cam asta e probleme la el ca a stat pana acum in arest preventiv si nu la scos nici la munca la nimic in afara de 2 ore cat il scotea la plimbare el statea numai in camera , nu are nici un raport de nici un fel
el al fost arestat in 22 februarie 2009 si a fost arestat preventiv pana in prezent cand sa dat definitiva, la munca nu la scos numai de 3 sapt, el sa purtat frumos nu are nici un fel de probleme
buna seara as vrea sa stiu si eu ce conditi se poate indeplini la o cerere de eliberare conditionata, sau ce cereri se pot face, la o pedeapsa de 2 ani si care a facut un an ? va rog daca imi puteti raspunde