avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Activitate mikaela2702

Activitate mikaela2702

nu fac diferenta pentru ca termenii imi sunt necunoscuti, de aceea am solicitat un pic de asistenta.
poate ca nu drept de proprietate e ceea ce vreau eu sa numesc, dar probabil ca e un termen mai la indemana pentru cei straini de termenii avocatesti.
cand spun contributia mea, nu ma refer la cumparat paine. imi permit sa sustin cheltuieli importante doar ca ratele garsonierei mele depasesc un anumit prag peste care bancie nu-mi mai acorda un nou credit ca sa pot veni de la inceput cu o parte mai consistenta.
ziua buna,
prietenul meu si cu mine dorim sa ne cumparam o casa. achizitia s-ar face vanzand apartamentul lui si contractand un credit pentru completare.
creditul l-ar face tot el pentru ca eu am contractat deja unul pentru ''prima casa'' si nu as mai primi un altul pentru ca nu ma mai incadrez cu veniturile pe care le am.
voi contribui si eu la toate cheltuielile casei + rate, garsoniera mea urmand a fi inchiriata dupa cei 5 ani ani in care nu-mi sunt permise activitati comerciale cu ea.
mai trebuie sa mentionez ca prietenul meu este divortat si are si un copil de 15 ani pe care il sprijina financiar, asa cum este si firesc.
eu nu am fost casatorita.
ne dorim ca la achizitionarea casei sa facem actele in asa fel incat sa ne protejam investitia, fiecare dintre noi. stiu ca el vine cu o contributie importanta dar si eu voi contribui, pe parcurs la achitarea ratelor si a celorlalte cheltuieli.
intrebarea este cum sa procedam astfel incat niciunul sa nu nu ramana descoperit (pagubit) in cazul unei despartiri sau mai rau in cazul in care celalalt s-ar prapadi.