si inca ceva ce nu am specificat. pretul vandut in 1997 a fost de 300 lei noi (3000.000 lei vechi).un pret ireal daca e sa evaluam locuinta, dar nu asta e problema .ci faptul ca am vrut la batranete sa am un sprijin si pana la urma s-a dovedit un calvar.
nu este contract cu clauza de intretinere, este doar contract cu clauza de uzu fruct viager care a fost incalcat de catre cumparatori .acestia nu au respectat aceasta clauza. acum ei daca s-au mutat din imobil pot inchiria acest apartament fara acordul lor?
buna ziua! vreau sa stiu daca pot rezilia un contract de vanzare cumparare pe care l-am facut pt fiica si ginerele meu , cu clauza de uzu fruct pe toata durata vietii mele daca acesta a fost incalcat de catre acestia.pana sa vada actul semnat totul a fost frumos si bine, dupa ce si-au vazut actul a inceput calvarul vietii mele. s-au mutat cu mine fara voia mea mi-au aruncat lucrurile mele stranse de o viata si le-au adus pe ale lor, in apartamentul de 2 camere am fost izolata intr-o camera neavand acces la bucatarie si baie, daca vroiam sa ies afara din casa trebuia sa trec prin camera in care s-au instalat acestia si faceau scandal si multe altele.pe nepoatele mele care veneau in vizita la mine nu le primeau in casa zicandu-le ca e casa lor si nu au cauta acolo.am avut noroc ca stau la parter si nepoatele imi aduceau mancarea pe geam ca altfel as fi murit de foame .. ceea ce si asteptau fiica si ginerele meu.eu nu am stiut ce contine acel act pana acum un an in urma cand una dintre nepoate a citit acel act .si am descoperit ca ei nu aveau ce cauta cu mine in casa decat dupa moartea mea.atunci i-am dat afara din casa insa vreau sa stiu daca pot si daca voi avea castig de cauza daca actionez in instanta. si inca ceva> va rog sa-mi spuneti daca fiica si ginerele meu aveau dreptul sa schimbe toate contractele pentru utilitati pe numele lor(cu toate ca de 12 ani nu ai achitat asociatia)si daca pot schimba eu contractele pentru utilitati pe numele meu. ei m-au lasat cu mari datorii peste tot, bineinteles pe numele lor dar ma afecteza si pe mine pt ca nu-mi pot permite sa le platesc eu din pensie.astept raspuns.multumesc.
am lucrat la o firma din septembrie 2007pana in ianuarie 2009 apoi am plecat prin demisie cu acordul partilor. in mai 2009 am revenit din nou la acea firma dar am lucrat fara contract de munca pana in februarie 2010.acum am contract de munca de la 1 februarie 2010 dar acum firma e in posibilitate de faliment si vreau sa stiu daca pot lua somaj .