avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Activitate asmed

Activitate asmed

Buna seara
Am avut o societate si in 2014 cei de la ANAF mi au dat raspundere administrator cu sarcina pe casa care locuiesc.Mentionez ca nu am contestat in cele 15 zile.De curind mi au trimis si poprire pe salariu.firma a intrat in insolventa in 2015 si este deja inchisa.
INTREBARE>:Se poate contesta in instanta aceasta pentru a mi anula popririle??mentionez ca ultima expertiza contabila este in favoarea mea
Dupa cit timp se poate prescrie???
Multumesc

Buna ziua!V-as ruga sa ma ajutati cu o fisa de post pentru deservent utilaje.Multumiri anticipate!
Buna seara!Am citit ce s-a scris mai sus.Sunt convinsa ca daca as fi scris mesajul corect(ca si termeni)nu as fi primit atatea raspunsuri.Nu a fost lipsa de bun-simt,ci pur si simplu, am vrut sa obtin niste raspunsuri avizate pentru a ajuta pe cineva,eu neavand tangenta cu acest domeniu.Nu mai are importanta ca nu mi-a iesit.Oricum ,intuiesc din atatea raspunsuri ca am intrat cu acest subiect pe un teren minat.Si,tin sa mai adaug,ca si in domeniul in care profesez putini oameni din cei ce ne solicita serviciile folosesc termenii adecvati, dar noi nu ii condamnam pentru asta.Incercam sa ii intelegem si,va asigur,nu este chiar atat de greu.Sunt convinsa ca mesajul scris de mine mai sus a fost inteles de toti cei care mi-au raspuns ca si cand ar fi fost scris corect ,clar si detaliat.:(
Buna seara!
Astept sugestii legate de acest subiect.
Multumiri!:)
Răspuns la discuția schimbare loc de munca
intr-adevar,in sectorul bugetar nu se negociaza salariile.Cat despre lg.unica a salarizarii am citit ca ar fi trebuit sa intre in vigoare de la 01.01.2010,dar cred ca teoretic doar...:-/.Conform acesteia ar trebui sa am o incadrare acceptabila(adica in raport cu ceilalti colegi si cu munca prestata).In prezent ,ca as. medical cu gradul principal si 15 ani vechime am 735 RON.Mi se tot spune ca asa am venit de la vechiul loc de munca,dar a trecut un an si o luna de atunci.Intre timp s-au facut si evaluarile(am FB=20 puncte),sunt un angajat competent caruia nu i se reproseaza nimic.Ca si sporuri am 15%-sp.de noapte,15-sectie.:hm::foottap:X-(X-( Cred ca ar fi timpul sa-mi caut niste PILE:worthy:
Buna seara!Am o nelamurire in legatura cu salariul meu actual.Mi-am schimbat locul de munca in urma cu un an.La noul loc s-a mentinut salariul pe care l-am avut la vechiul loc de munca (f.mic,acesta fiind motivul plecarii).Cum trebuie sa procedez ptr.a beneficia de salariul corespunzator vechimii si pregatirii mele?Mentionz ca sunt bugetara(sanatate).Va multumesc!