avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1211 soluții astăzi
Forum Activitate oanapiti

Activitate oanapiti

Da, registrul actionarilor este la respectiva societate, insa, telefonic mi-au spus ca au nevoie de hotarare judecatoresca ca sa poata face rectificarea.
Asadar, ce actiune este oportuna ca sa solicit obligarea societatii la rectificarea numelui? In ce temei legal?
Solicitarea pe care le-am adresat-o a fost trimisa prin posta, recomandat cu confirmare de primire, insa nu au inteles sa dea curs acesteia, cel putin pana acum. Desigur, am anexat adresei respective copia fostului BI din care rezulta ca sunt aceeasi persoana, cu acelasi CNP. Intentionez sa ma adresez din nou catre SC, cu o alta adresa, sau.... ce pot sa fac? Sa notific SC si sa o actionez in instanta? Ce fel de actiune ar trebui sa fac? Care ar fi temeiul legal?
Va multumesc.
Multumesc pentru promptitudine. Nu stiu daca registrul actionarilor este tinut de societatea respectiva.
Buna ziua. Sunt proprietarul unui numar de actiuni la o societate comerciala si detin un document prin care se confirma acest lucru. Problema este ca in acest document este gresit mentionat numele meu. Din acest motiv, la un moment dat, la posta nu am putut sa ridic bani aferenti dividendelor. Cum pot solicita in instanta obligarea SC sa modifice documentul, in sensul rectificarii numelui meu? Pentru ca la o simpla solicitare in acest sens, catre SC se pare ca nu inteleg ca este vina lor in exclusivitate pentru mentionarea gresita a numelui si nu inteleg sa dea curs solicitarii.
Va multumesc.