avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Activitate simona dumitrana

Activitate simona dumitrana

Va Multumesc pt răspuns ,despre cele relatate de dv am citi și eu ,dar in cazul in care compania nu specifica nimic din cele de mai sus,mai mult de atât la secțiunea informații călătorie bebeluși și copii ,wizzair susține ca cei de 16 ani pot călători singuri adaugand ca cei de naționalitate romana vor avea anumite reguli nespecificand ce fel... am întors site-ul lor cu susul in jos și nu am găsit nimic
In condițiile de fata chiar nu sunt “vinovați “ de nimic ?
Atât timp cât aceasta companie își desfășoară activitate pe teritoriul României considerați ca nu ar trebui sa specifice legislația pe care Dvs a-ți menționat-o mai sus și sa nu permită achiziționarea unui bilet pt un minor fără sa te oblige la bifarea unui adult însoțitor ?
Credeți ca as putea face o sesizare la protecția consumatorului?
Multumesc
Buna ziua,am achiziționat un bilet de avion pentru un minor de 17ani de la wizzair ...am crezut ca este posibil ca acesta sa călătorească neînsoțit deoarece la aceasta companie in dreptul adultului scrie 16+iar copii 12+...in chenarul pt achizitii
Am aflat ca nu este posibil sa călătorească singur ,am sunat la companie iar răspunsul lor la întrebarea cum este posibil sa pot achiziționa un bilet pt un minor fără sa se ceara prezenta unui adult dar sa nu poată călători totuși singur,mi s-a spus ca din punctul lor de vedere de la 16 ani nu n-ai este minor dar legea romană nu permite
Va rog sa-mi Spune-ți ce pot face in cazul de fata.
Multumesc

AM LUCRAT in HUNEDOARA DIN 2008-2009,AVAND DOMICILIUL LA LUGOJ,DATORITA DISTANTEI SI A GREUTATILOR DE SUPRAVIETUIRE AM FOST NEVOITA A-MI DA DEMISIA.CONTRACTUL S-A FINALIZAT CU INTELEGERE AMIABILA INTRE PARTI.DIN SEPTEMBRIE 2009 NU AM MAI AVUT ALT JOB,DESI AM DEPUS NENUMARATE CV-URI.PUTETI SA IMI SPUNETI DACA POT BENEFICIA DE SONMAJ?AM nevoie urgent de un raspuns,va rog sa ma ajutati.MULTUMESC