da stiu ca nu a fost prea coerent :D, scze, ma intereseaza sa stiu daca eu ca si anagajat la o firma , tre sa platesc anumite taxe din mana ? va intreb pt ca angajatorul ne-a spus ca ar fii mai bine sa ne treaca pe carte de munca suma de 700 de ron in loc de 1000 de ron , pt ca in felul acesta ne scuteste pe noi sa platim niste taxe in plus ... (la acea dif de 300 de ron) , eu i-am spus ca de fapt el este acela care plateset taxe mai mici , dar a mentionat ca nu este adevarat ca el oricum achita aceeasi suma , ceea ce nu cred ca este adevarat , va multumesc
:ban:as dori sa stiu ca si angajat in afara de taxele care le platim cu totii , cas , somaj , asig de sanatate , etc , altceva nu main avem de platit, de exemplu eu am lucrat undeva unde aveam 1400 de ron net trecut pe carte de munca si altceva eu nu am mai platit . un angajator mi-a spus ca la un salariu de 1000 de ron , platim si noi din mana taxe , mi se pare cam ciudat , si ne-a propus sa ne dea 700 de ron pe cartea de munca si restul in mana , cica tot pt noi mai bine ca sa nu mai platim taxe :O, mi se pare f ciudat , puteti sa ma lamuriti si pe mine va rog cum sta treaba mai exact va rog , mai exact ce beneficii are de fapt el din asta