Anul trecut am facut itp-ul la masina care era in leasing si era valabil pana in 2013.La doua luni dupa ce am facut ITP-ul sa terminat contractul de leasing si am facut inmatricularea pe numele meu.Cand am ridicat certificatul de inmatriculare am verificat toate datele mai putin valabilitatea ITP-ului.Azi m-am uitat pe certificat si am vazut ca trebuie sa fac ITP-ul in acest an.Cum se poate rezolva aceasta problema?Va multumesc.
De curand am castigat un teren care imi apartinea si respectivul a fost tare suparat ca a pierdut si a fost executat judecatoresc.De atunci ma tot reclama la politie si primarie.Cum pot sa-l opresc din aceste gainarii si ce daune pot sa cer pentru ca eu pierd timp si bani?Va multumesc frumos.
Anul trecut fratele meu a luat o amenda de la pol.rutiera pe care nu a achitat-o.Azi am fost la primarie sa imi platesc impozitul pe teren si casa si am fost informat ca de la anul viitor tot ce voi plati ca taxe sau impozit se va duce in acea amenda pina la achitarea ei completa.Este legal sau este o abureala a functionarului?Va multumesc.
Nu am platit pensie alimentara 2 luni si mai am si restanta deoarece momentan nu am sursa de venit.Am primit instiintare de la politie ca am dosar penal conform art.305 alin.1 lit.c-cod penal.Ce este de facut?Va multumesc.