Normal, anul trecut am depus un dosar intreg cu hartoage: declaratia 050, copii dupa buletin si nu stiu ce mai vroiau ei pe acolo, mai mult decat atat am sunat si la agentia unde doream transferul domiciliului fiscal si mi-au confirmat primirea dosarului. #-o
Buna ziua! Sunt pfa si platesc impozit pe norma de venit. Anul trecut mi-am schimbat domiciliul fiscal pentru ca am flotant pe alta localitate decat cea din buletin. Anul trecut au venit deciziile de impunere de la agentia fiscala unde am domiciliul fiscal. Anul acesta mi-au venit doua!!! Una de la agentia fiscala unde am domiciliul fiscal si cealalta de la agentia fiscala aferenta domiciliului din buletin. Mentionez ca flotantul e valabil pana in septembrie anul in curs. Ce s-a intamplat?? Unde platesc?
Buna ziua!
In cazul in care asociatul unic, persoana juridica straina, al unei societati cu raspundere limitata isi schimba sediul social in alt stat membru, care este procedura de informare in fata Registrului Comertului?
Se depune doar decizia de schimbare a sediului de la registrul comertului corespondent statului membru initial sau se va depune si un statut actualizat?
Va multumesc.