Buna ziua! Sunt pfa si platesc impozit pe norma de venit. Anul trecut mi-am schimbat domiciliul fiscal pentru ca am flotant pe alta localitate decat cea din buletin. Anul trecut au venit deciziile de impunere de la agentia fiscala unde am domiciliul fiscal. Anul acesta mi-au venit doua!!! Una de la agentia fiscala unde am domiciliul fiscal si cealalta de la agentia fiscala aferenta domiciliului din buletin. Mentionez ca flotantul e valabil pana in septembrie anul in curs. Ce s-a intamplat?? Unde platesc?
Normal, anul trecut am depus un dosar intreg cu hartoage: declaratia 050, copii dupa buletin si nu stiu ce mai vroiau ei pe acolo, mai mult decat atat am sunat si la agentia unde doream transferul domiciliului fiscal si mi-au confirmat primirea dosarului. #-o
Sfatul meu este sa depuneti la registratura Finantelor de unde v-a fost transferat dosarul, o adresa prin care cereti sa va clarifice situatia. In adresa specificati exact ce s-a intamplat si ca apartineti din data de:___, de alta administratie financiara, anexati si declaratia 050 de schimbare a dom. fiscal si deciziile de impunere.
Daca nu va raspund, in 30 de zile cum sunt obligati, puteti sa faceti reclamatie si sa va inscrieti la audienta la conducatorul serviciului care a emis decizia de impunere dublata.
Andreea Voicila