avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Schimbare PFA venit real in PFA cu norma venit
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Schimbare PFA venit real in PFA cu norma venit

Salut

Am avut un PFA in Arges cu norma de venit pana la 31 decembrie 2010.
De la 1 ianuarie 2011 la Arges s-a scos norma de venit.
Nu am depus nici o declaratie la Arges anul acesta si nici nu am avut venituri.
Luna trecuta mi-am schimbat domiciliul din Arges in Bucuresti si am transferat PFA-ul in speranta ca voi putea beneficia de norma de venit de la Bucuresti.
Cand am ajuns la fisc la Bucuresti am depus declaratii 050, 070, 220, femeia de la ghiseu mi-a spus ca se va transfera cu norma de venit.
In momentul in care am fost sa ridic declaratia de impunere inspectorul fiscal mi-a spus ca se asteapta dosarul de la Arges si ca daca acolo e inregistrat in sistem real asa se va transfera si la Bucuresti.

Stie cineva care este realitatea si ce se mai poate face in acest moment?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Schimbare cod caen pentru pfa antispam antispam Buna ziua. Avand in vedere ca perioada aceasta va fi una destul de zbuciumata pentru \"detinatorii\" de PFA-uri din domeniul IT-ului, am urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Trecere pfa de la venit real la norma de venit 2Florin 2Florin Salut Incepad cu 1 ian. 2012 codul CAEN al PFA-ului meu a fost scos de la norma de venit. Cei de la finante mi-au spus ca PFA-ul a fost trecut automat pe ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere pt pfa danm123 danm123 Buna ziua, Am un PFA cu sediul profesional in Bucuresti iar adresa din buletin este din alt judet. Domicilul fiscal al PFA este in Bucuresti (am depus forma ... (vezi toată discuția)