avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Schimbare cod CAEN pentru PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Schimbare cod CAEN pentru PFA

Buna ziua.

Avand in vedere ca perioada aceasta va fi una destul de zbuciumata pentru "detinatorii" de PFA-uri din domeniul IT-ului, am urmatoarea rugaminte: ne poate lumina cineva si pe noi cu o explicatie completa legata de cum se poate schimba codul CAEN asociat unui PFA? Am facut un lucru asemanator pentru un SRL, dar nu cred ca e acelasi lucru si pentru PFA (nu e nevoie de hotarare AGA, etc).

Va multumesc anticipat!

PS: Multe bucurii in noul an!
Cel mai recent răspuns: levi2 , utilizator 14:33, 15 Martie 2012
Procedura este mult mai usoara decat in cazul societatilor comerciale. Trebuie sa completati doua formulare tipizate - unul prin care aduceti modificari la obiectul de activitate si celalalt este de fapt declaratia de autorizare, in cazul dvs model 3. Aveti aici link-urile pentru ambele:
[ link extern ]
[ link extern ]
aceasi procedura trebuie urmata si pentru schimbarea codului CAEN principal (activitatea principala)?
Urmati exact aceiasi procedura insa anexati la setul de acte pe care il depuneti la registru comertului si certificatul de inregistrare in original.
Va multumesc mult pentru raspunsurile prompte!

O zi cat mai buna!
Revin cu inca o intrebare: dupa schimbarea codului CAEN la RC, ce trebuie facut la finante (bineinteles, schimbarea de cod CAEN a fost facuta pentru a ramane impozitat la norma de venit)? Trebuie depusa declaratia 070 + 220? Daca da, ne poate ajuta cineva cu informatii mai complete despre 070?

Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Pfa cu norma de venit 2011 alexberi alexberi 1. In august 2010 am infiintat un PFA impozitat la norma de venit. Sunt si salariat la o alta institutie. Astazi am fost la Adm. Financiara pentru a trece la ... (vezi toată discuția)
De la norma de venit la sistem real MikePort MikePort Buna ziua, Dupa ultimele modificari se pare ca e sigur ca din 2012 nu va mai exista norma de venit in domeniul IT, indiferent de judet. Trecand de la norma ... (vezi toată discuția)
Pfa activitati de traducere moldovangigi moldovangigi Va rog sa aveti amabilitatea sa-mi precizati daca: 1. in cazul unei PFA nou infiintate si inregistrate la Registrul Comertului (cod CAEN 7430, activitati de ... (vezi toată discuția)