avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA activitati de traducere
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA activitati de traducere

Va rog sa aveti amabilitatea sa-mi precizati daca:
1. in cazul unei PFA nou infiintate si inregistrate la Registrul Comertului (cod CAEN 7430, activitati de traducere scrisa si orala (interpreti)), impunerea se face:
- obligatoriu in sistem real?
- pe sistem norma de venit?
- daca exista posibilitatea de a opta pentru unul din cele doua sisteme?
2. Avand in vedere ca am domiciliul in jud. Sibiu si sediul profesional al PFA in Bucuresti, unde ar trebui sa depun Declaratia de inregistrare fiscala model 070?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 14:47, 3 Decembrie 2015
070 se depune daca faceti modificari la vector( salarii, tva, etc). La inregistrare se depune 220 unde este domiciliul persoanei fizice( buletinul = Sibiu) Daca vi-l inregistrati DOAR la fisc( se poate) depuneati 070.
normele sunt aici:
[ link extern ] !/
daca va gasiti codul caen acolo, puteti pe norme. Daca nu = real.
Daca exista norma = se ia norma de unde isi desfasoara activitatea PFA ul ( bucuresti) si se plateste in Sibiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare cod caen pentru pfa antispam antispam Buna ziua. Avand in vedere ca perioada aceasta va fi una destul de zbuciumata pentru \"detinatorii\" de PFA-uri din domeniul IT-ului, am urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Traducãtor autorizat înregistrat la onrc sau la administraþia financiarã? manuela_rbru manuela_rbru Buna ziua Sunt absolventa de litere (franceza engleza ) si din 2002 sunt traducator autorizat de Ministerul Justitiei . Gandindu- ma in ultimul timp ca e ... (vezi toată discuția)