avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 320 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Schimbare domiciliu fiscal PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Schimbare domiciliu fiscal PFA

Buna ziua,

Mi-am schimbat buletinul pe Oras. Bragadiru Judet Ilfov
Acum trebuie sa imi schimb domiciliu fiscal din Braila in orasul Bragadiru , Judetul Ilfov cu ajutorul unui contract de comodat.Detin un apartament in Bragadiru si sunt proprietar impreuna cu sotia. Ce acte imi trebuiesc pentru a face aceasta schimbare ?.

Din informatiile de pe internet am inteles ca trebuie sa fac contractul de comodat pe locuinta pe care o detin in orasul Bragadiru intre proprietari ( eu si sotia ) si PFA si sa completez formularul 050 pe care trebuie sa il depun la fisc.
Inafara de contractul de comodat si copie de pe contractul de vanzare cumparare al casei mai am nevoi de alceva?
Unde trebuie sa depun actele la Registru comertului cu sediul din Braila sau cel din Ilfov.

Ce sanctiuni pot aparea daca nu fac acest lucru ?

Multumesc pentru raspunsuri.
Ultima modificare: Marți, 28 Mai 2013
cadyman, utilizator
Faceti o confuzie. Domiciliul fiscal difera de sediu pfa. Daca ati schimbat CI si vreti sa modificati domiciliul fiscal (locul unde o sa platiti impozitele) mergeti la finante in Bragadiriu cu declaratia 050 completata cu CNP-ul si atasati copie dupa actul de proprietate. Finantele din Bragadiriu o sa solicite Finantelor din Braila dosarul dvs si astfel se va face transferul.
Daca doriti schimbarea sediului pfa va prezentati la Registru Comertului unde aveti pfa-ul in acest moment, urmati procedura de acolo iar dupa ce vi se elibereaza documentul cu noul sediu, completati din nou un 050 de data asta pe CUI si datele pfa-ului si aici atasati contract de comodat+copie act proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare mutare punct lucru pfa cami 264 cami 264 ce acte sunt necesare pt schimbare punct de lucru? ms (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social lidiao lidiao S-a schimbat sediul firmei din 2012 la reg.comert, dar nu s-a depus formular 050 la Anaf, astazi s-a aflat in urma scoaterii cert.constatator ca sediul e pe ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social - formalitati administratia financiara bibacj bibacj Imi spuneti va rog ce declaratie se depune la Administratia Financiara pentru schimbarea sediului social. Multumesc (vezi toată discuția)