avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Activitate cathygl

Activitate cathygl

Răspuns la discuția Ajutor!!! Acuzat de santaj
Pe citatie scrie santaj (art.194 CP)
art. 18 din lg 678/2001
art 51 dub lg 161/2003
Răspuns la discuția Ajutor!!! Acuzat de santaj
MOLOMAN GEORGE a scris:

Daca ceeace spuneti este adevarat, in mod normal nu ar trebui sa raspundeti penal, o data, pentru ca nu ati afirmat ca veti da in vileag filmuletul si doi, nici nu ati solicitat vreun avantaj pentru d-stra sau pentru altul.
Din cele relatate reiese doar o prezumtie ca ar fi putut fi santajata.
Faptul ca ati sters acel filmulet poate fi interpretat si ca o desistare.
Insa trebuie sa recunosc ca o perchezitie la 6 dimineata, presupune ca deja s-a inceput urmarirea penala si lucrurile sunt destul de serioase.
Eu personal va rog sa dati mai multe detalii.





Am fost urmarit penal. Acum o luna am fost chemat la parchet pt o posibila impacare. Mi-a cerut 100.000 Ron ca sa renunte la acuzatii.
Si oarecum am santajat-o emotional. Dar nu am publicat filmuletul.
Si plangerea a facut-o dupa 1 an . In timpul asta nu am mai pastrat legatura cu ea si nici nu am publicat filmuletul.
Răspuns la discuția Ajutor!!! Acuzat de santaj
am fost cercetat penal... acum 2 zile am primit "invitatia" la proces.... cat despre filmulet,nu pot spune ca nu a fost nimic erotic pt ca si ea avea filmuletul si e proba la dosar.
Am avut o relatie cu o fata acum cativa ani cu care am facut un filmulet erotic. Dupa ce ne-am despartit m-a rugat intr-o convorvire pe internet sa sterg acel filmulet,eu spunandu-i in gluma "Ce-mi dai?". Acum am proces cu ea pt santaj. Mi s-a facut perchezitie acasa la 6 dimineata,confiscandu-mi pc-ul si niste cd-uri. Nu au gasit nimic pt ca stersesem cu mult timp in urma acel filmulet. Acum sunt acuzat pt santaj,singura ei dovada fiind acea conversatie. Ce pedeapsa as putea primi pt asta?
Multumesc!!!