avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Activitate stan_ionela78

Activitate stan_ionela78

Buna ziua.Va rog,as vrea sa stiu cum se calculeaza salariul brut,daca se tine cont de tichetele de masa la calcularea lui,si care ar fi formula de calcul.Multumesc anticipat.
Buna ziua. Rog membri specialisti in domeniu sa ma ajute sa inteleg ce se intampla cu deducerile personale. Am vazut ca se calculeaza in functie de salariu si de nr.de persoane in intretinere. Dar in situatia in care pe fluturas salariul variaza putin in funtie de orele suplimentare, persoanele in intretinere sunt aceleasi dar ded. pers.difera de la 380 la 200,160,420.Ce se intampla? Este normal si ce ar trebui sa fac?
Si o a doua intebare. Putem beneficia de scutirea impozitului pe salariu eu sau sotul tinind cont de faptul ca baiatul nostru are handicap grav? Va multumesc anticipat si va doresc o zi buna.
Răspuns la discuția contract de comodat
Daca in urma autentificari contractului de comodat le vom face buletine,este mai sigura varianta doar rezidenta?In situatia in care vor avea doar rezidenta , vor avea vreun drept asupra imobilului sau dreptul de a locui daca expira contractul sau nu il respecta?Multumesc.
Răspuns la discuția contract de comodat
Stimate domn,de curand am oferit casa de la tara unei familii cu 6 copii care nu au unde sa locuiasca.Nu le cer chirie ,singurele conditii sant sa plateasca utilitatile ,sa nu distruga imobilul si bunurile primite si binenteles voi locui ocazional acolo.Trebuie sa intre in legalitate cu domiciliul pentru a merge copiii la scoala,pentru a merge la medic,etc.Trebuie schimbate buletinele.Ii pot lua in spatiu dar nu innainte de contractul de comodat..
Pot folosi formularul tipizat contract de comodat gasit pe net sau se poate paticulariza in functie de situatie?Stiti cat costa la notar contractul de comodat si ce acte sunt necesare?Va multumesc anticipat.O seara buna.
Buna ziua .Ma numesc Stan Ionela si am nevoie de un sfat din partea Dvs.Am vazut la stiri o familie din Calarasi care vor ramane pe drumuri,eu le ofer casa (in care eu locuiesc ocazional )sa locuiasca pe termen limitat.Un act de caritate,dar probrema este ca nu stiu ce fel de oameni sant si vreau sa stiu ce tip de contract trebuie incheiat,pentru ca Dinsii sa poata intra in legalitate adica in evidenta scolii,primarii,dar daca nu isi platesc utilitatile sau intevin alte probleme sa pot revoca acel act fara probleme.Va multumesc anticipat.