avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 262 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Deduceri personale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Deduceri personale

Buna ziua. Rog membri specialisti in domeniu sa ma ajute sa inteleg ce se intampla cu deducerile personale. Am vazut ca se calculeaza in functie de salariu si de nr.de persoane in intretinere. Dar in situatia in care pe fluturas salariul variaza putin in funtie de orele suplimentare, persoanele in intretinere sunt aceleasi dar ded. pers.difera de la 380 la 200,160,420.Ce se intampla? Este normal si ce ar trebui sa fac?
Si o a doua intebare. Putem beneficia de scutirea impozitului pe salariu eu sau sotul tinind cont de faptul ca baiatul nostru are handicap grav? Va multumesc anticipat si va doresc o zi buna.
Ultima modificare: Luni, 23 Septembrie 2013
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Deduceri personale amiali amiali Buna ziua! A-si avea o mare nelemurire vis-a-vis de deducerile personale, tinand cont ca nu sunt un specialist in domeniu. Mai exact ma refer la modul de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. din luna august 2020 sunt în concediu medical datorită ... Turnus Turnus Bună ziua. Din luna August 2020 sunt în concediu medical datorită unei boli cardiovasculare. Pe fluturașul de-l primesc apare că mi se oprește o ... (vezi toată discuția)
Calcul corect salariu lucru la tura 12/24 si 12/48 alexmal alexmal Calcul corect salariu lucru la tura 12/24 si 12/48 Buna ziua! Va deranjez cu o intrebare legata de calculul corect al salariului intr-o companie cu ... (vezi toată discuția)