avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Activitate criscristi

Activitate criscristi

Am reusit sa scot maisna din service , dar am achitat o dif de 2100 RON
si mi-au reziliat contractul de casco
din cate imi aduc aminte din spusele celor de la CSA, asiguratorul trebuie sa se conformaze cu unitatea reparatoare asupra despagubirilor. nu?
cioan a scris:

Societatea de asigurare avea obligaţia ca în interiorul termenul de 3 luni sa facă şi cercetarea antifraudă. Ordinul CSA prevede ca pentru neîndeplinirea acestei obligaţii aveţi dreptul să solicitaţi penalitaţi de 0,1% pentru fiecare zi de întârziere.
Numai bine vă doresc

3 luni ( 90 zile ) ei s-au apucat sa faca cercetari in ziua 88-89 ... :)
Inca nu s-a dat acceptul devizului final.(Astfel am fi vorbit de cele 15 zile pana la efectuarea plati ).
Pe data de 04.03.10 masina a fost reparata ,iar in aceasi zi s-a trimis devizul final, apoi m-au informat ca vor face cercetari asupra evenimentului, ca si cum 3 luni nu au fost suficiente.
Inca nu am un raspuns clar din partea lor.
Era normal sa se faca cercetari dupa trimiterea devizului final?
Sau dupa cat timp se da ok'ul de la trimiterea devizului?

La inceputul luni decembrie anul trecut , am avut un eveniment rutier in care am avariat masina asigurata casco la uniqa sa . reparatia s-a facut la reprezentanta, total neplacut pentru asigurari. dupa 3 luni, mai exact astazi s-a trimis devizul final catre uniqa. in urma discutiilor telefonice mi s-a transmis ca au trimis dosarul la anti frauda, fiind suspiciuni aspura evenimentului.
Ceea ce este neplacut pentru mine este ca exact astazi cand s-a trimis devizul final dupa 3 luni de la eveniment s-au ridicat suspiciuni(nestiute de mine)exact in ziua in care ar fi trebuit sa ridic masina. In 3 luni nu au miscat nimic, din cate imi amintesc din spusele celor de la csa, dupa deschiderea dosarului au 3 luni la dispozitie sa clarifice daca este ceva in neregula... in csa nu am incredere .
Ce e de facut?