avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Activitate ilina_objopt

Activitate ilina_objopt

multumesc pentru ajutor. voi depune o cerere si poate si o reclamatie impotriva sotiei administratorului. faceti o treaba grozava cu acest site! o zi buna! si sa aveti si dumneavoastra cat mai multe primaveri frumoase!
m-am mutat cu chirie in decembrie si am acceptat sa platesc intretinerea pe doua luni inainte de a ma muta, in schimbul mobilei din apartament. problema e ca cei care au stat inainte nu au depus citirea apometrelor pentru luna noiembrie si astfel am avut surpriza de a fi obligata sa platesc aproape dublu valoarea normala a apei calde si reci. mi s-a spus ca in astfel de cazuri se calculeaza cate 5 m3 de apa pe cap de locuitor. numai ca noi suntem 3 persoane in apartament iar ei ne-au trecut 20 de metri la apa calda si 10 la apa rece. o fi asa grea inmultirea? logic ar fi fost ca valoarea platita in plus sa fie scazuta in lunile viitoare. dar asta nu s-a intamplat. pur si simplu am platit greseala lor de calcul. problema si mai mare e ca nu pot discuta cu administratorul deoarece acesta isi lasa mereu sotia ca inlocuitor la incasari. aceasta are vre-un drept de semnatura pe chitanta? ca bune maniere si cunostinte in domeniu m-am convins ca nu are.
ce trebuie sa fac pentru ca administratorul sa-mi recalculeze cat am de plata, respectiv sa verifice apometrele si sa scada ce s-a achitat deja din factura urmatoare? va multumesc.