avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Activitate gvladnashu

Activitate gvladnashu

Am castigat un proces cu fostul angajator prin care am de primit ultimele 3 salarii plus dobanda aferenta de la data introducerii actiunii pana la plata salariilor. Problema e ca desi angajatorul nu a facut recurs, societatea nu are activitate, nu are bani in conturi, iar toate bunurile ei sunt girate la banca sau cumparate in leasing si nu stiu daca are sens sa mai dau niste bani la executor, ca sa nu rezolv nimic. Suma dalorata se ridica la cca 7500 RON. pana acum am cheltuit deja 650 RON, iar executorul cere cca 400 RON. Ce ma sfatuiti?
Din august 2009 nu am mai primit salariul. Din decembrie ne-a bagat in somaj, ne-a platit contributiile dar nu s-a achitat de datoria fata de angajati cu salariile. ce putem face pentru a recupera banii. Avem de platit facturi lw gaze, Renel, apa, etc cu 2-3 luni in urma, unii si la banci, unii avem asigurari de somaj , dar nu intra in litera legii decat dupa 60 zile de la intrarea in somaj, dar noi care nu am luat bani din august ce putem face? Unde este protectia sociala in Romania? Este adevarat ca e criza dar salariatii care au mers la serviciu si si-au indeplinit obligatiile ce vina au, si de ce trebuie sa sufere consecintele?