avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperare salarii de la fostul angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperare salarii de la fostul angajator

Am castigat un proces cu fostul angajator prin care am de primit ultimele 3 salarii plus dobanda aferenta de la data introducerii actiunii pana la plata salariilor. Problema e ca desi angajatorul nu a facut recurs, societatea nu are activitate, nu are bani in conturi, iar toate bunurile ei sunt girate la banca sau cumparate in leasing si nu stiu daca are sens sa mai dau niste bani la executor, ca sa nu rezolv nimic. Suma dalorata se ridica la cca 7500 RON. pana acum am cheltuit deja 650 RON, iar executorul cere cca 400 RON. Ce ma sfatuiti?
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:59, 23 Martie 2011
Executorul poate sa-si recupereze cheltuielile de executare din sumele recuperate de la debitor in momentul in care face executarea.Daca nu insistati in executare aceasta se prescrie in termen de 3 ani de la raminerea definitiva a hotaririi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intretinere neplatita de chiriasi adricos adricos Buna ziua, am niste prieteni care au stat in chirie timp de 2 ani, iar acestia nu au platit intretinerea blocului pe motivul ca Administratia umfla suma in ... (vezi toată discuția)
Somatie executare silita andreea.c andreea.c Buna seara. As avea si eu o intrebare si anume, azi am ridicat de posta somatia de la banca. Am facut refinantare la ei in august 2009 si in ultimele 3 luni nu ... (vezi toată discuția)
Cum se poate sa nu iti primesti drepturile in bani in urma disponibilizarii cu toate ca ai o hotararire definitiva si irevocabila tanaseleaiulia tanaseleaiulia vreau sa va spun ca fac parte dintr-un grup de 16 oameni disponibilizati in decembrie 2008 de la societatea TROLEIBUZUL SA din Piatra Neamt. In urma ... (vezi toată discuția)