avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Activitate carla12

Activitate carla12

Va multumesc pentru atentia acordata subiectului!
In legatura cu procesul verbal, da, din cate stiu s-a realizat asa ceva, dar prietenul meu nu a fost de acord sa i se dicteze de catre agentii de paza si de catre cei de politie textul procesului verbal, intrucat acestia ii sugerau sa recunoasca intentia de a fura si sa specifice ca obiectul i-a fost gasit in buzunar si nu in geaca ... El a conceput un proces verbal dupa cum au decurs exact lucrurile. Nu stiu daca schimba asta cu ceva.. Inca o intrebare- faptul ca a avut deja anul trecut o amenda administrativa (din cauza permisulu)i, ii va ingreuna situatia?
Va urez o primavara frumoasa!
va multumesc tuturor... sper sa iasa cat mai repede din situatia asta penibila.
va salut! am urmarit unele discutii de pe acest forum, ingrijorata fiind de ce i se intampla unui prieten. A fost suspectat de furt, in sediul unei firme, la receptia marfii, el fiind agent de vanzari. Mi-a spus ca a petrecut 2-3 ore cu angajatii si agentii de paza (care ulterior l-au acuzat de furt), descarcand mai multe cutii de marfa, desfacandu-le, punand preturi pe produse.... In timp ce lucra, s-a dezbracat iar haina si-a lasat-o pe una dintre cutiile desfacute. La plecare,si-a pus haina pe mana si s-a indreptat catre usa, stiind obiceiul agentilor de paza de a verifica fiecare persoana la iesire- acolo a fost verificat si i-a fost gasita o crema (un produs cosmetic) in haina....nu in buzunar. El crede ca unul dintre colegii lui - agenti de vanzari - care a fost cu el, i-a facut o gluma proasta. Insa lucrurile au luat o intorsatura grava, pentru ca a fost chemata politia si a dat o declaratie. El nu si-a luat asupra lui acest gest si a lasat crema nenorocita agentilor de paza . Directorul firmei nu a facut o plangere in acest sens. Politia a verificat camerele de supraveghere si se pare ca nu au descoperit nimic,nici daca cineva i-a pus crema, nici daca el ar fi vinovat dar au luat copii ale filmarilor. El are o amenda administrativa, din cauza permisului de conducere suspendat temporar, dar la verificarea cazierului aceasta nu a fost prezentata. La ce sa se astepte de aici inainte? Va multumesc...