avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Activitate cipris_90

Activitate cipris_90

Răspuns la discuția Penalizari Asociatie locatari
deci eu in momentul de fata am exact ceea ce spuneti dumneavoastra o hotarare judecatoreasaca sa ma prezint in 15 zile...spune ca in 15 zile sunt obligat sa achit datoriile de 2319 + 681 + 500 lei avocat ce trebuie sa fac mai exact un recurs in acel recurs ce acte imi trebuie ?...sa vorbesc mai bine cu proprietarul asociatiei sa ajung la esalonarea sumei scrise in rate? va rog frumos vreau sfaturi
Buna ziua cazul meu e complicat...am avut penalizari insemnand din anul 1990 pana in 2006 de 2115 lei dupa care au crescut din 2006 pana in 2008 la 2319 lei am primit o citatie de la judecatorie precum sunt obligat sa platesc suma de 2319 lei + 681 lei + 500 lei avocat...sunt roman si cum stim cu totii din salariul de 1000 lei traind la bloc iti achti datoriile si ramai cu f putini bani...nu pot achita suma asta scrisa in citatie in 15 zile de la primirea citatiei chiar daca fac recurs sa spun in cel mai bun caz...sumele acestea trebuie achitate obligatoriu? se pot prescrie? va rog frumos am nevoie de un sfat astept mail sau raspuns pe forum#-o:sorry: