cipris_90 a scris:
am primit o citatie de la judecatorie precum sunt obligat sa platesc suma de 2319 lei + 681 lei + 500 lei avocat...
Pentru a ne lamuri, va rog sa va uitati pe acea trimitetre de la judecatorie si sa ne spuneti ce este, ce scrie pe ea. Eu nu cred ca ati primit o citatie sa platiti suma...
Poate ati primit o citatie sa va prezentati la proces la termenul...cu explicatia ca sunteti actionat in instanta, dosar nr..., pretentii plata restante, etc.
Sau, poate procesul s-a incheiat si ati primit o hotarare a judecatoriei si nu o citatie.
In acea hotarare aveti si motivatia si spre sfarsit calea de atac si termenul.
Poate cele 15 zile se refera la termenul de recurs.
Iar daca ati trecut de toate si este o hotarare definitiva, inseamna ca ati avut pana acum timp suficient sa va aparati in instanta sau sa achitati treptat din datorii.
Achitarea sumelor trecute intr-o hotarare definitiva puteti sa o faceti la asociatie treptat, daca discutati cu presedintele si solicitati o esalonare, angajandu-va in scris ca o sa achitati lunar o suma substantiala. Altfel asociatia poate trece la executarea silita cu ajutorul executorului judecatoresc dar va costa mai mult pentru ca si cheltuielile de executare trebuiesc suportate tot de dv.
Eu as alege esalonarea care nu mai duce la cresterea datoriei.
Asociatia are la dispozitie 3 ani pentru a va executa pe baza acestei hotarari.