avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Activitate eria

Activitate eria

Răspuns la discuția vechime in specialitate
eu am studiat anexele pt personalul didactic auxiliar iar secretar II este prevazut si cu studii medii si superioare ideea este ca eu nu stiu exact pe ce m-au incadrat ei atunci(2004)deoarece nu au specificat in carnetul de munca iar in ceea ce priveste studiile necesare ocuparii postului acestea sunt studii in administratie publica sau juridice.
este destul de complicat acum deoarece este si veche speta iar acum nu stiu cei de la anfp cum vor pune problema, deoarece ei sunt cei care o sa imi calculeze vechimea in specialitate!
dar din ce am mai auzit daca o pers cu studii superioare a fost incadrata pe un post cu studii medii i se va calcula doar 1/2 din vechime ca si vechime in specialitate,dar nu stiu exact in ce sectoare se aplica sigur la curtea de conturi dar.....
Răspuns la discuția vechime in specialitate
in fisa postului sa stiti ca aveam intocmirea si completarea (fiselor matricole,registre matricole,diplome de absolvire etc.)documentelor cu caracter special.
iar pt acel post studiile superioare puteau fi juridice sau administratie publica
nu e totusi corect
Răspuns la discuția vechime in specialitate
da dar postul de secretar II prevede si studii medii si studii superioare iar pe carnetul de munca nu scrie nimic decat secretar II.si tot scoala generala la care am incadrata secretar mi-a trecut diploma de licenta in carnetul de munca.
Răspuns la discuția vechime in specialitate
e vb de vechime in specialitate(studii juridice).eu sunt absolveta din 2004 am fost incadrata pe functia de secretar II cu studii medii chiar daca in cartea de munca nu au specificat ,cu toate ca postul putea fi ocupat si cu studii superioare dar......
apoi am avut un contract partial 4 ore pe consilier juridic adica si ma interesa si cum e calculata vechime in specialitate
Răspuns la discuția vechime in specialitate
vb de contarctul cu timp partial?sa si de cel de secretara?
am o nelamurire!un contract de munca cu timp partial este constituit vechime in specialitate si inca ceva am fost incadrata la o scoala generala ca secretar II totodata aveam si studiile superioare finalizate ,postul prevedea si studii medii si superioare cu toate acestea am fost platita la studii medii dar cum ramane totusi cu vechimea in specialitatae?am inteles ca totusi s-ar lua in calcul1/2 de vechime pe acel post ca si vechime in specialitate?