este exact cum am mai spus intr-un proces comercial de dauna totala judecatorul a dispus expertiza ciminalistica la urmatorul termen revine si o trnsforma in expertiza tehnica dar paradoxal obiectivele ramin criminalistice iar expertul tehnic desemnat raspunde prin RAPORT DE EXPERTIZA LA OBIECTIVELE CRIMINALISTICE.....
am cistigat un proces comercial .am incasat si bani.dar doresc sa incasez 0,1 penalitati intirziere pe zi din data cind trebuia sa ii incasez respectiv 20 de zile dela incheierea dosarului de dauna si pina la data cind am cistigat procesul.precizez ca au trecut 5 ani.care este speta si legea pe care pot sa o invoc?
daca intr'un proces civil respectiv intre o persoana fizica si o asigurare auto se aproba o expertiza criminalistica de catre judecator,ulterior revine si o schimba in expertiza tehnica dar paradoxal obiectivele ramin criminalistice iar expertul tehnic raspunde la aceste obiective criminalistice****.ce masuri legale se pot lua in acest caz?
care este procedura de a inainta in instanta actiune pentru penalitati de 0.1% / zi ...pentru intazieri de plata la asigurari CASCO..pentru daune totale dupa ce ai cistigat processul cu asigurarea auto si ai definitiva?.