Am vandut anul trecut unei societatii cu rasp. limitata un utilaj, aceasta mi-a achitat o treime din suma, societatea respectiva a intrat in insolventa eu ce posibilitati mai am sa i-mi recuperez creanta ?
Mentionez ca in contractul incheiat cu societatea eu i-mi pastrez dreptul de proprietate asupra utilajului pana la plata integrala a pretului, dar acesta a vandut utilajul unei alte societati primind pretul integral fara ca eu sa imi exprim acordul. Mai mult societatea nu are nici un fel de proprietati.
In aceasta situatie pot pe calea somatiei de plata sa imi recuperez creanta sau exista vre-o alta modalitate?
poate sa i-mi comunice cineva in cazul in care formulez o cerere pentru despagubiri in baza legii 221/2009 care sunt demersurile care trebuie sa le fac ?, cui adresez cererea ? am inteles ca ma judec cu statul dar prin ce institutie a statului?
am trei unchio si doi bunici care au fost deportati in baragan, bunicul a fost si detinut in perioada 1951-1954, tot in acea perioada a decedat si o matusa de-a mea
Va rog daca ma puteti indruma