avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legea 221/2009
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legea 221/2009

poate sa i-mi comunice cineva in cazul in care formulez o cerere pentru despagubiri in baza legii 221/2009 care sunt demersurile care trebuie sa le fac ?, cui adresez cererea ? am inteles ca ma judec cu statul dar prin ce institutie a statului?
am trei unchio si doi bunici care au fost deportati in baragan, bunicul a fost si detinut in perioada 1951-1954, tot in acea perioada a decedat si o matusa de-a mea
Va rog daca ma puteti indruma
Cel mai recent răspuns: daunemorale , utilizator 10:12, 8 Martie 2010
Cererea in baza Lg.221/2009 este de fapt o actiune in instanta, o adresati Tribunalului in a carui raza teritoriala domiciliati si chemati in judecata, ca parat, Statul Roman prin Ministerul Finantelor Publice.Cererea este scutita de taxe de timbru.In Lg.221/2009 gasiti aceste detalii.
evacristina73 a scris:

poate sa i-mi comunice cineva in cazul in care formulez o cerere pentru despagubiri in baza legii 221/2009 care sunt demersurile care trebuie sa le fac ?, cui adresez cererea ? am inteles ca ma judec cu statul dar prin ce institutie a statului?
am trei unchio si doi bunici care au fost deportati in baragan, bunicul a fost si detinut in perioada 1951-1954, tot in acea perioada a decedat si o matusa de-a mea
Va rog daca ma puteti indruma

Cititi aici :

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 221/2009 (deportare in baragan) christinebde christinebde Buna ziua Bunica mea, decedata in 2002 si traind din 1991 in Germania, a fost deportata in Baragan intre anii 1951 si 1955. Intrebarea mea este daca tatal ... (vezi toată discuția)
Dreturi mostenitori deportati in baragan karytat karytat As dori sa stiu daca eu si sora mea beneficiem de vre-un drept in calitate de mostenitori ai unui deportat in Baragan. Precizez ca tatal meu a fost deportat in ... (vezi toată discuția)
Deportati in urss paris50paris paris50paris Buna ziua va rog un sfat familia mea au fost deportati in urss inpreuna cu bunici exista vreo lege prezenta pt actiona in istanta pt despagubiri banesti ? va ... (vezi toată discuția)