avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Legea 221/2009 (deportare in Baragan)
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Legea 221/2009 (deportare in Baragan)

Buna ziua

Bunica mea, decedata in 2002 si traind din 1991 in Germania, a fost deportata in Baragan intre anii 1951 si 1955.
Intrebarea mea este daca tatal meu (fiul deportatei) respectiv eu (nepoata deportatei) avem dreptul la despagubiri conform Legii 221/2009?
In cazul unui raspuns afirmativ, care sint aceste drepturi, cu ce documente trebuie sa ne adresam cui pina cind? Atit tatal meu cit si eu traim in Germania dar mai avem cetatenia romana.

Puteti sa-mi indicati surse (preferabil electronice) de informatie privind legea 221/2009?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: daunemorale , utilizator 23:25, 9 Februarie 2010
christinebde a scris:

Buna ziua

Bunica mea, decedata in 2002 si traind din 1991 in Germania, a fost deportata in Baragan intre anii 1951 si 1955.
Intrebarea mea este daca tatal meu (fiul deportatei) respectiv eu (nepoata deportatei) avem dreptul la despagubiri conform Legii 221/2009?
In cazul unui raspuns afirmativ, care sint aceste drepturi, cu ce documente trebuie sa ne adresam cui pina cind? Atit tatal meu cit si eu traim in Germania dar mai avem cetatenia romana.

Puteti sa-mi indicati surse (preferabil electronice) de informatie privind legea 221/2009?

Va multumesc anticipat!

Cititi aici :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 221/2009 evacristina73 evacristina73 poate sa i-mi comunice cineva in cazul in care formulez o cerere pentru despagubiri in baza legii 221/2009 care sunt demersurile care trebuie sa le fac ?, cui ... (vezi toată discuția)
Drepturi urmasi lirotaru lirotaru Buna ziua! ne-ar interesa aspectul daca il calitate de urmasi ai unei persoane ce a fost nascut in Basarabia si a avut domiciliul in Baragan, avem ceva ... (vezi toată discuția)
Dreturi mostenitori deportati in baragan karytat karytat As dori sa stiu daca eu si sora mea beneficiem de vre-un drept in calitate de mostenitori ai unui deportat in Baragan. Precizez ca tatal meu a fost deportat in ... (vezi toată discuția)