avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:
Sunt mai multe conditii care trebuie indeplinite in afara de termen.
Simpla depunere a cererii de reabilitare judecatoreasca nu inseamna si admiterea acesteia.
Ar fi indicat sa existe avocat angajat care sa stie sa pledeze cauza dvs., evident daca are pe ce sa se bazeze sub aspect legal.
avocat Claudiu Lascoschi
Domnule Lascoschi, am observat si in alte postari recomandarea de a apela la serviciile unui avocat in spete similare. nu ma deranjeaza asta si, cel mai probabil voi apela. as vrea totusi sa va rog sa detaliati acele "conditii" la care faceti referire. nu am mai fost condamnat, cheltuielile sunt platite inca de la eliberarea mea, am fost angajat pe toata perioada, chiar si in timpul studiilor universitare. va solicit aceste clarificari intrucat am observat ca in cazul respingerii acestei cereri adresate instantei, exista alt termen pana la reintroducerea acesteia. nu ma pot baza numai pe avocatul pe car eil voi alege, vreau sa si inteleg ce va face si cum il pot sprijini pentru a-mi atinge obiectivul. cazierul mi-a cauzat deja foarte multe probleme in dezvoltarea profesionala si imi doresc sa scap de el cat mai repede. in fond, a fost o greseala savarsita la 19 ani intr-o conjunctura oarecare. va multumesc