deci daca in perioada spusa de ei nu exista, nu pot face recurs? cum aflu daca s-a judecat sub imperiul noului cod de procedura civila?primul termen a fost in 09.2011... exista varianta cu prescrierea faptei?
Buna Ziua. Am primit azi o comunicare referitoare la o decizie din luna a 5.2013,prin care ma anunta ca am pierdut procesul cu institutia care m-a dat in judecata,pentru pretentii financiare in 2011. La sfarsitul comunicarii scrie ca am drept de recurs in termen de 15 zile. Intrebarea mea, cum se face recursul? sunt tipizate? se plateste timbru fiscal,taxa fiscala? acea cerere de recurs trebuie facuta de un avocat?motivul pentru care doresc sa fac recurs este ca in perioada in care spun ei ca am primit drepturi salariale necuvenite,nu exista... "Pentru aceste motive in numele legii hotaraste : .... obliga paratul la plata catre reclamant a sumei de xxxx lei reprezentand drepturi salariale incasate necuvenit in perioada 01.10.2010 - 22.09.2010 ... " Am scris corect perioada,exact asa au scris in comunicare,cu stampile si semnaturile de rigoare. Poate fii acesta un motiv de recurs? Practic in acea perioada nu am luat nici un ban de la ei... Chiar daca probabil este o eroare de redactare,pot face recurs in baza ei? Inca o intrebare rapida,daca le-a luat 3 ani sa de-a o sentinta,in cat timp se prescrie? sau exista asa ceva in cazul meu? fiind un proces civil?
multumesc frumos pentru informatiile oferite... o zi cat mai placuta...
dar daca tot intarzie cu salariul,spunand ca nu sunt bani,c_am cat timp ma pot duce cu zaharelul?
nu se poate discuta ca am incercat...trebuia sa imi iau salariul pe 1 luna asta,in schimb ne amana mereu spun ca nu au bani,dar daca semnam ne da banii...si de negociat,nici atat,mi_a spus ceva de genu,nu iti convine,pleaca!dar aici e ideea ca vreau sa ma dea afara, nu sa imi dau eu demisia...nu stiu ce sa fac... un sfat...?
in nici un caz... lucrez 12 ore pe zi de cand m_am angajat cu liberele de rigoare...dar mereu depasesc norma,si bineinteles nu sunt platit in plus,dar mai l_as de la mine,cand sunt pus in situatii de genu...si io ma intreb cum fac pontajul...acum ca ati spus,bine am facut ca nu am semnat nimic...dar nu stiu cat o sa mai stau asa, ca ameninta ca ne da afara,suntem vreo 12 care nu am semnat hartia aia...deci ca sa inteleg perfect ,daca nu semnez nimic sunt obligati sa imi dea 1000ron cat il aveam dupa marire,sau 800 cat am semnat eu la angajare,acum vreun an? actul aditional nu este prezent! atata ne_au spus ca o sa il faca...
io am semnat la inceput pentru 800ron, ca gestionar...dupa cateva luni am primit act aditional prin care l_au facut 1000.acum o saptamana n_i s_a dat alt act aditional sa il semnam sa ne scada din salarii,pana la 500ron.bineinteles ca nu l_am semnat.in schimb ei pot totusi sa imi ofere decat 480ron?!? deja imi pierd toate sperantele ca e un vis foarte urat...
recent am aflat ca imi va scade salariul pt ca nu am atins target_ul,ideea e ca luam 1000 lei,si acum voi lua 500,ceea ce ma enervat foarte tare.nu sunt obligati sa imi ofere minimul?de asemenea au spus ca nu vom mai primi bonurile de masa,intrebarea mea este,sunt optionale?adica daca ei vor bine,daca nu,ramanem cu buza umflata?in cim nu e specificat nimic de vreun target,deci de ce imi scade salariul? va multumesc mult de tot si sper sa aflu cateva raspunsuri sa le pot intoarce discutiileX-(