Va multumesc pentru ajutor, dar cred ca e cazul sa dau uitarii intamplarea.
Acuma ca ma gandesc mai bine, nu-mi pot imagina unde-mi statea capul. Am mai facut eu prostioare pana acuma, dar asta cred ca le intrece pe toate. Asta e, traiesti si inveti.
La sectia de politie mi s-a spus ca nu este ce sa faca pentru mine.
Pentru ca am "facut-o cu mana mea"
Concluzia a fost ca daca esti prost platesti. Daca vreau rezultate sa merg in instanta.
Nu pot sa-l speriu eventual cu ceva hartii de judecata ?
Naivitatea, o mare slabiciune de caracter de-a mea pentru care probabil voi plati acuma, ma aduce pe aici. :">
Am negociat o tranzactie cu 1 individ de pe site-ul okazii.ro Acesta imi spune ca da comanda la produs dorit de mine din Ungaria. Peste cateva zile ma anunta ca ii lipseste o parte din suma, si sa-i platesc in avans. A fost vorba de suma de 300 de RON. Dracusorul din mine a castigat cumva si am ajuns sa depun suma in contul primit.
Restul e istorie. Telefon inchis, individul e de negasit pe internet.
Ce e de facut? Fara sa studiez in prealabil treaba aceasta, am mizat pe faptul ca de acel cont e legat un nume, o adresa. Mai am in telefon mesajele trimise, arhivele conversatiilor puratate pe internet si chitanta primita in urma depunerii banilor la banca.
Este vorba de inselaciune, nu-i asa?
O pot dovedi cu ce am enumerat mai sus?
E vreo modalitate de a primi suma inapoi? O plangere la banca, politie, protectia consumatorului? Banca are autoritatea sa "reverseze" tranzactia?