avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Activitate btudor

Activitate btudor

Răspuns la discuția Inselaciune online (okazii.ro)
Va multumesc pentru ajutor, dar cred ca e cazul sa dau uitarii intamplarea.
Acuma ca ma gandesc mai bine, nu-mi pot imagina unde-mi statea capul. Am mai facut eu prostioare pana acuma, dar asta cred ca le intrece pe toate. Asta e, traiesti si inveti.

Numai bine, oameni buni.
Răspuns la discuția Inselaciune online (okazii.ro)
La sectia de politie mi s-a spus ca nu este ce sa faca pentru mine.
Pentru ca am "facut-o cu mana mea"
Concluzia a fost ca daca esti prost platesti. Daca vreau rezultate sa merg in instanta.

Nu pot sa-l speriu eventual cu ceva hartii de judecata ?
Buna ziua,

Naivitatea, o mare slabiciune de caracter de-a mea pentru care probabil voi plati acuma, ma aduce pe aici. :">

Am negociat o tranzactie cu 1 individ de pe site-ul okazii.ro Acesta imi spune ca da comanda la produs dorit de mine din Ungaria. Peste cateva zile ma anunta ca ii lipseste o parte din suma, si sa-i platesc in avans. A fost vorba de suma de 300 de RON. Dracusorul din mine a castigat cumva si am ajuns sa depun suma in contul primit.
Restul e istorie. Telefon inchis, individul e de negasit pe internet.
Ce e de facut? Fara sa studiez in prealabil treaba aceasta, am mizat pe faptul ca de acel cont e legat un nume, o adresa. Mai am in telefon mesajele trimise, arhivele conversatiilor puratate pe internet si chitanta primita in urma depunerii banilor la banca.
Este vorba de inselaciune, nu-i asa?
O pot dovedi cu ce am enumerat mai sus?
E vreo modalitate de a primi suma inapoi? O plangere la banca, politie, protectia consumatorului? Banca are autoritatea sa "reverseze" tranzactia?

Va multumesc anticipat.