avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Activitate ovidiu89

Activitate ovidiu89

Răspuns la discuția ce am de facut?
Buna seara...tin sa va multumesc pt.ca mi-ati raspuns la intrebare!Da,pe factura pe care o am de la federalcoop(cooperatia a scos in mai multe localitati la licitatie vechile magazine comunale,scrie ca se vinde magazinul si ca pt.pamantul pe care se afla acesta exista un proces intre primarie si o persoana fizica)...in urma castigarii pamantului pers.fiz m-a dat in judecata-desi am fost la dansul de cateva ori sa incerc sa rezolvam problema pe cale amiabila- nu a fost cu putinta.De atunci ma tot ameninta ca o sa castige procesul si voi fi obligat sa demolez cladirea:stunned:.. Am angajat un avocat,am unul,insa am priceput mai multe de la dv.din sms lasate pe forum decat de la el..asa ca intentionez sa-l schimb..va multumesc pt.cele spuse si am sa va tin la curent in ceea ce priveste cursul procesului
Răspuns la discuția ce am de facut?
buna ziua, revin cu o alta intrebare si cu noi date referitoare la acea cladire pe care am cumparat-o de la federalcoop! Nu exista niciun act facut prin notariat,ci doar o factura in care este specificat negru pe alb ca:respectiva cladire se vinde catre..tatal meu,si ca...pt.pamantul pe care este situat aceasta exista proces pe rol inter primarie si o pers.fizica-cea din urma castigand-#-o .acum dandu-ma in judecata(fond-obligatia de a face)ma intreb daca legea ii permite sa imi ceara demolarea cladirii.Ciudat este faptul ca acest domn nu s-a trezit sa-si revendice terenul in peste 50 de ani(de pe vremea cand exista magazinul si respectiv,bufetul comunei).....va implor ajutati-ma cu un sfat!!!!!!!!!:((
Discuție ce am de facut?
Va rog sa ma informati in legatura cu o cladire pe care am cumprt.(este vb.despre vechile magazine de cooperatie existente in mai toate localitatile din zina rurala,si care au dat faliment)..In mom.in care am cumparat cladirea nu stiam ca pamantul unde este situata aceasta apartine unei persoane fizice care in acel mom.se afla in litigiu cu primaria pentru punerea in posesie a pamantului,iar in urma procesului persoana respectiva a castigat!!Afland toate acestea am mers la domnul care detine terenul pt. a vb.in a rezolva cumva problema,insa nu s-a putut discuta cu dansul,drept urmare zilele trecute am primit o citatie in urma careia aceata m-a dat in judecata:((...ce sanse am pt a obtine acel teren pe care este situata cladirea,ii permite legea cumva sa-mi ceara demolarea cladirii,ce anume treb.sa fac?VA MULTUMESC ANTICIPAT CELOR CARE IMI VETI RASPUNDE!!!...imi puteti scrie si pe adresa.. owy_dutz89@yahoo.com