avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ce am de facut?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ce am de facut?

Va rog sa ma informati in legatura cu o cladire pe care am cumprt.(este vb.despre vechile magazine de cooperatie existente in mai toate localitatile din zina rurala,si care au dat faliment)..In mom.in care am cumparat cladirea nu stiam ca pamantul unde este situata aceasta apartine unei persoane fizice care in acel mom.se afla in litigiu cu primaria pentru punerea in posesie a pamantului,iar in urma procesului persoana respectiva a castigat!!Afland toate acestea am mers la domnul care detine terenul pt. a vb.in a rezolva cumva problema,insa nu s-a putut discuta cu dansul,drept urmare zilele trecute am primit o citatie in urma careia aceata m-a dat in judecata:((...ce sanse am pt a obtine acel teren pe care este situata cladirea,ii permite legea cumva sa-mi ceara demolarea cladirii,ce anume treb.sa fac?VA MULTUMESC ANTICIPAT CELOR CARE IMI VETI RASPUNDE!!!...imi puteti scrie si pe adresa.. owy_dutz89@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: ovidiu89 , utilizator 23:00, 25 Martie 2010
Sansele de a castiga acel teren sunt minime, atata vreme cat terenul aferent constructiei avea deja un proprietar. Inainte de a cumpara constructia, ar fi trebuit sa vedeti care este statul terenului aferent!
speta este destul de complicata, nu aveti cum sa dobanditi terenul.
consultati un avocat.
In situatia existentei de hotarare a instantei,sansele dvs asupra terenului sunt 0
Fiind proprietar de drept al terenului ,poate sa va oblige ;la eliberarea proprietatii
Ultima modificare: Luni, 8 Martie 2010
ynocentta, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
buna ziua, revin cu o alta intrebare si cu noi date referitoare la acea cladire pe care am cumparat-o de la federalcoop! Nu exista niciun act facut prin notariat,ci doar o factura in care este specificat negru pe alb ca:respectiva cladire se vinde catre..tatal meu,si ca...pt.pamantul pe care este situat aceasta exista proces pe rol inter primarie si o pers.fizica-cea din urma castigand-#-o .acum dandu-ma in judecata(fond-obligatia de a face)ma intreb daca legea ii permite sa imi ceara demolarea cladirii.Ciudat este faptul ca acest domn nu s-a trezit sa-si revendice terenul in peste 50 de ani(de pe vremea cand exista magazinul si respectiv,bufetul comunei).....va implor ajutati-ma cu un sfat!!!!!!!!!:((

Alte discuții în legătură

Sechestru proprietate milady2611 milady2611 Buna ziua, Apelez din nou la specialisti pentru o alta problema. Am TP pe un teren care in prezent este ocupat cu o cladire aflata in gestiunea Federal Coop ... (vezi toată discuția)
Proprietate cladire fara teren - subiect redeschis Bucalae Bogdan George Bucalae Bogdan George Am scris in urma cu un an despre aceeasi situatie(vezi mai jos descrierea), intrebarea de data aceasta fiind alta. In acest moment, ma aflu in situatia in care ... (vezi toată discuția)
Anulare act vanzare cumparare hulian hulian Socrii doresc anularea unui act de v-cump, la 4 ani de la perfectarea lui, in urma divortului fiicei acestora de fostul ginere. In actul respectiv nu sunt ... (vezi toată discuția)