avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Activitate dion

Activitate dion

Multumesc si Dnei Pintea Cu aceasta ocazie ii doresc si La multi ani
multumesc ! voi tine cont de sfatul Dv.
stagiu complet[comf legii 19 --- 25 ani
stagiu realizat -------------49 ani si 7 luni
data angajarii in gr 1 --aug 1975 cu continuitate in conditii speciale pana in feb 2009
Multumesc ptr sfat ! Nu sunt evidentiate puncte nicicomform legii 2018/2008 nici OUG 209?2008
In decizia mea constat o mare brambureala In sensul ca tot stagiul de cotizare de 34 ani este trecut la conditii speciale din care25 ani anterior 04'2001 Totodata apare si un stagiu aferent gr 1-12 ani si 6 luniPersonal nu mai inteleg nimic si nu stiu daca problema va fi rezolvata de casa de pensii sau sa ma adresez justitiei Desi hotararile acesteia... stim cat se respecta
Daca veti o idee va multumesc anticipat
multumesc ptr raspuns dar din pacate recitind decizia de pensionare constat ca nu e trecut nimic in legatura cu oug 209 La pct G este trecut doar punctajul mediu anual ,nr de puncte si valoarea punctului la data respectiva Sa fie o eroare ?
In legea 263 este prevazuta acordarea unui spor de 50% pentru cei pensionati in grupa 1 inainte de sept 2008 Eu m-am pensionat in feb 2009 si nu am beneficiat la vremea respectiva de majorarea prevazuta in ordonanta 100 deoarece aplicarea ei a fost amanata pana in 2010 si apoi pana acum
Prin noua lege voi beneficia de aceasta majorare ?
Multumesc anticipat ptr raspuns