avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Activitate grigorasdanut

Activitate grigorasdanut

Răspuns la discuția REABILITARE
am fost la politie si figurezin baza lor de date cu infractiunile de mai sus.ei au spus sa fac reabilitarea pe calea justitiei pt ca este cel mai bine insa nu au stiut sa imi spuna daca am dreptul sa o fac. ce ma sfatuiti? va rog mult
Răspuns la discuția REABILITARE
va multumesc din suflet pt ajutor ! am inteles ce e de facut si asta am sa si fac .sper ca nu enici o problema daca nu o sa ma adresez tribunalului focsani care a pronuntat sentinta ,pt ca eu sunt din bucuresti si o sa fac la judecatoria sect 6
Răspuns la discuția batut de angajator
cred ca in afara de politie nu ai cui sa te plangi daca zici ca ai luat bataie scoate si un certificat medico-legal.pe baza acelui certificat poti inainta o plangere catre polite si apoi la tribunal.cred ca in fuctie de gravitatea loviturilor si a zilelor de spitalizare se va da un verdict clar, dar cel mai important lucru e sa scoti acel certificat.ramane sa vedem si parerea specialistilor .eu sun doar amator care incerc sa iti dau un sfat ...restul vezi ce zic domnii avocati.
Răspuns la discuția REABILITARE
multumesc mult mult mult mlt de tot.nu am comis nici o alta infractiune in timpul termenului de incercare.deci acum trebuie sa ma duc la sectia 20 de care apartin si ce trebuie sa fac sa cer stergerea cazierului sau cum?
Discuție REABILITARE
buna ziua ! ma numesc Grigoras L D si am nevoie sa ma ajutati intr-o problema pe care trebuie sa o solutionez dar nu stiu cum sa fac.prin sentinta tribunalului Focsani pronuntata la data de 25-02-2004 am fost condamnat dupa cum urmeaza:
ULTRAJ prev. de art 239 al 1 si 3 cod penal la 3 ani inchisoare
ULTRAJ prev . de art 239 al 1 cod penal la 3 luni inchisoare
FALS privind identitatea prev. de art 293 al 1 cod penal la 3 luni inchisoare. in baza art.33 lit A cod penal si art. 34 lit.B cod penal ,urmand sa execut pedeapsa mai grea adica cea de 3 ani inchisoare. in baza art.86 indice 1cod penal sa dispus suspendarea sub supraveghere a pedepsei aplicate pe durata termenului de incercare de 5 ani(2ani+3ani) prev. de art.86 indice 2 cod penal,urmand sa respect masurile de supraveghere prev deart.86 indice 3 lit A si B cod penal.acum fiind in luna martie anul 2010 as dori sa stiu daca exista vreo posibilitate pt a face reabilitarea si de a avea cazieru "curat".am inteles ca ar fi vorba de o cerere tip pe care trebuie sa o depun la tribunalul de care apartin, dar nu ma pot baza pe aceasta pt ca nu stiu nimic sigur. sper sa ma puteti indruma si ajuta sa urmez pasii ce trebuie facuti pt a redeveni un om normal fara cazier patat. tin sa mentionez ca pe durata termenului de incercare m-am prezentantat la politie la termenul stabilit si nu am creat nici un fel de probleme care sa duca la o recidiva. in speranta unui raspuns cat mai exact si prompt va multumesc si sper ca am fost destul de explicit. cu stima Grigoras.