avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Activitate ileanaB

Activitate ileanaB

Da,contractul a fost încheiat telefonic cu acordul meu. Numai că, produsul și cele 2 contracte (1 rămâne la mine și celalalt care tb semnat și trimis către furnizorul de telefonie mobila) nu a ajuns.Faptic nu am primit nimic.

ynocentta a scris:

Contractul a fost incheiat in baza acordului dv telefonic
Atat operatorul telefonic cat si firma de curierat detin obligatia sa pastreze documentele de scoatere/intrare din gestiune bunuri care au fost comercializate

Bună ziua! Anul trecut in luna iulie am fost contactat de cei de la Telekom pt o oferta cu care am fost de acord,telefonic produsul și contractul urmând sa fie trimis prin curier Dpd. În luna martie 2023,pe factura Telekom a aparut un nou abonament.Am sunat la Telekom sa întreb de ce apare un nou abonament,iar ei spunandu-mi ca este produsul achiziționat în data de 13.07.2022. Numai ca firma de curierat NU a venit cu produsul,Nu a ajuns la destinatar.Timp de 7 luni de zile acest abonament nu a fost pe factura Telekom.Am cerut nr de AWB ,dar din păcate nu îl mai au.Am sunat la firma de curierat Dpd,pt a verifica acel AWB sa vad daca produsul a fost returnat furnizorului Telekom sau la însușit altcineva, ,nici aici nu se poate .Îmi cere nr de AWB mesajul primit în data de 13.07.2022.Dar cine păstrează mesaje de 7 luni?Nu am semnat niciun contract ,nu am primit nici produsul, decât am fost de acord telefonic.
Cum procedez în acest caz?Ce ar trebui sa fac?
Multumesc.
Răspuns la discuția micsorare salariu
Pana acum nu am semnat nici un act aditional de micsorare de salariu .
Vreau sa stiu daca este legal noul sistem de salarizare .Mentionez ca procentul din vanzari este de 1% si practic salariul care mi-l da este mai mic decat ar trebui .
In cazul in care nu vreau sa semnez act aditional de micsorare a salariului , ce se intampla in cazul acesta?
Buna seara ,
Firma la care lucrez la angajare ( 2008 ) am semnat contractul individual de munca cu salariu brut de 1384.00 Ron + bonuri de masa si 21 zile CO .In contract nu specfica nici un fel de bonusuri sau alte venituri suplimentare pe care firma le acorda .Dupa 8 luni de la angajare am trecut pe un salariu flexibil cu baza fixa de 850ron la care se adauga celelalte bonusuri plus procentul din baza fixa (asta numai in cazul in care atingeam targetul ),cand nu se atingea targetul venitul lunar era de 1050+bonuri de masa.
Acum firma a facut un alt sistem de salarizare , iar baza fixa este de 700ron + procent din vanzari ( procent pe care il pot lua numai atunci cand magazinul va vinde lunar peste 25000 ron ) .Daca magazinul nu v-a atinge minimul de 25000ron , salariul pe care il voi lua va fi de 700ron + bonuri de masa.
As dori sa stiu ce pot face in cazul acesta .