avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua! Anul trecut in luna iulie am fost ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua! Anul trecut in luna iulie am fost contactat de cei ...

Bună ziua! Anul trecut in luna iulie am fost contactat de cei de la Telekom pt o oferta cu care am fost de acord,telefonic produsul și contractul urmând sa fie trimis prin curier Dpd. În luna martie 2023,pe factura Telekom a aparut un nou abonament.Am sunat la Telekom sa întreb de ce apare un nou abonament,iar ei spunandu-mi ca este produsul achiziționat în data de 13.07.2022. Numai ca firma de curierat NU a venit cu produsul,Nu a ajuns la destinatar.Timp de 7 luni de zile acest abonament nu a fost pe factura Telekom.Am cerut nr de AWB ,dar din păcate nu îl mai au.Am sunat la firma de curierat Dpd,pt a verifica acel AWB sa vad daca produsul a fost returnat furnizorului Telekom sau la însușit altcineva, ,nici aici nu se poate .Îmi cere nr de AWB mesajul primit în data de 13.07.2022.Dar cine păstrează mesaje de 7 luni?Nu am semnat niciun contract ,nu am primit nici produsul, decât am fost de acord telefonic.
Cum procedez în acest caz?Ce ar trebui sa fac?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ileanaB , utilizator 07:21, 30 Aprilie 2023
Contractul a fost incheiat in baza acordului dv telefonic
Atat operatorul telefonic cat si firma de curierat detin obligatia sa pastreze documentele de scoatere/intrare din gestiune bunuri care au fost comercializate
Da,contractul a fost încheiat telefonic cu acordul meu. Numai că, produsul și cele 2 contracte (1 rămâne la mine și celalalt care tb semnat și trimis către furnizorul de telefonie mobila) nu a ajuns.Faptic nu am primit nimic.

ynocentta a scris:

Contractul a fost incheiat in baza acordului dv telefonic
Atat operatorul telefonic cat si firma de curierat detin obligatia sa pastreze documentele de scoatere/intrare din gestiune bunuri care au fost comercializate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! tatăl meu a fost sunat de un reprezentant vodafone ... Mimig81 Mimig81 Bună ziua! Tatăl meu a fost sunat de un reprezentant Vodafone in legatura cu un contract de telefonie mobila, mai precis o portare de la telekom la ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani pe un colet comandat on line. anabobyuta anabobyuta Bună ziua! Am si eu urmatoarea speță. In data de 21.11.2019 am primit un colet , o pompa de compresor, comandat de mine la firma XTRA SHOP. Coletul a fost ... (vezi toată discuția)
Comanda emag achitata online ancabotan ancabotan Am comandat un produs in valoare de 800 de lei, achitat online, de pe eMAG, vandut de un seller(magazin) international. Am plasat comanda in data de ... (vezi toată discuția)