avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua! Tatăl meu a fost sunat de un reprezentant ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua! Tatăl meu a fost sunat de un reprezentant Vodafone ...

Bună ziua!
Tatăl meu a fost sunat de un reprezentant Vodafone in legatura cu un contract de telefonie mobila, mai precis o portare de la telekom la vodafone. Tatal meu nu și-a dat acordul telefonic și le-a comunicat să-l sune a doua zi pentru mai multe detalii. A doua zi a venit un curier la usa cu abonamentul, telefonul si contractul însă tatal meu l-a trimis inapoi fara sa semneze nimic spunandu-i domnului de la curierat ca el nu a acceptat nimic. Cu toate acestea cei de la Vodafone i-au inchis abonamentul tatalui meu de Telekom și au deschis unul la ei fara nicio înștiințare. Tata și-a refacut alt abonament la Telekom iar luna trecuta a primit o înștiințare cum ca are restanta o suma de 500 de lei la Vodafone pentru abonamentul pe care el nu îl deține fizic (deoarece curierul l-a trimis inapoi) și este silit să plătească darea in judecata susținută de Vodafone.
Ce pot face in aceasta situație? Tatăl meu nu a semnat niciun act, nici nu și-a dat acordul verbal prin telefon pentru acest nou abonament. Cand am fost la reprezentanța sa intrebam de unde este acest abonament ni s-a dat din umeri..
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 09:42, 24 Mai 2021
Faceti plangere la ANPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telekom romania Rrs Rrs M-am lovit de o problemă care, cel puţin mie, mi se pare puţin absurdă. Pe la sfârşitul lunii Ianuarie, m-a contactat un reprezentant Telekom care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am detinut o cartela telekom prepayd si eram in perioada ... rmarius18 rmarius18 Bună ziua, Am deținut o cartelă Telekom Prepaid și eram în perioada de grație (ultima dată încărcată în ianuarie 2023). În urmă cu 2 ... (vezi toată discuția)
Portare fara voia mea ! am fost abonat vodafone cu 2 numere de ... Pgm_george Pgm_george Portare fara voia mea ! Am fost abonat Vodafone cu 2 numere de telefon , in data de 28 octombrie am sunat la Telekom sa ma intetesez de oferta lor daca imi ... (vezi toată discuția)