avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Portare fara voia mea ! Am fost abonat Vodafone cu 2 ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Portare fara voia mea ! Am fost abonat Vodafone cu 2 numere de ...

Portare fara voia mea !
Am fost abonat Vodafone cu 2 numere de telefon , in data de 28 octombrie am sunat la Telekom sa ma intetesez de oferta lor daca imi portez numerele de telefon la ei . Mi-au facut o oferta convenabila , in data de 29 octombrie am fost sunat de cei de la Vodafone care mi-au facut o oferta mai buna . Incepand cu data de 29 octombrie , am facut catre Telekom 6-7 sesizari sa nu imi porteze numerele de telefon , in data de 11 noiembrie am constatat ca numerele mele au fost portate ! Problema este ca cei de l Vodafon mi-au scos factura in valoare de 4700 lei !
Nu pot sa ma portez inapoi si sa reiau abonamentele care erau in perioada contractuala !
Pot sa dau in judecata Telekom ?

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am detinut o cartela telekom prepayd si eram in perioada ... rmarius18 rmarius18 Bună ziua, Am deținut o cartelă Telekom Prepaid și eram în perioada de grație (ultima dată încărcată în ianuarie 2023). În urmă cu 2 ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telekom romania Rrs Rrs M-am lovit de o problemă care, cel puţin mie, mi se pare puţin absurdă. Pe la sfârşitul lunii Ianuarie, m-a contactat un reprezentant Telekom care ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! tatăl meu a fost sunat de un reprezentant vodafone ... Mimig81 Mimig81 Bună ziua! Tatăl meu a fost sunat de un reprezentant Vodafone in legatura cu un contract de telefonie mobila, mai precis o portare de la telekom la ... (vezi toată discuția)